SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Nisan 2021 #21 millimeter dedi: Yakit vs oldugunu dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, yakıt ve çeşitli radar sistemleri için ayrılmış bölgeleri kast etmiş. Çoğunlukla yakıttır ama.
millimeter dedi: Yakit vs oldugunu dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, yakıt ve çeşitli radar sistemleri için ayrılmış bölgeleri kast etmiş. Çoğunlukla yakıttır ama.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 23 Nisan 2021 #22 Zaten birçok ülkede çoğu şeyin yerlilik oranı %100 değil, önemli olan %66, %70 ve üzeri yerlilikte olması. Ah bir de yerli CPU ve OS gelse...
Zaten birçok ülkede çoğu şeyin yerlilik oranı %100 değil, önemli olan %66, %70 ve üzeri yerlilikte olması. Ah bir de yerli CPU ve OS gelse...
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #23 Savaş var ben mi bilmiyorum ne bu silah aşkı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Nisan 2021 #24 Fian Şampiyonu dedi: Hayırlı olsun %100 yerli değil mi? Genişletmek için tıkla... Akıncı'nın motorları Ukrayna (eski Sovyet mirası) asıllı bir şirkete ait, lisans ile beraber Türkiye'de üretiliyor. MAM-T ise tamamen yerli diye biliyorum. Smaug8 dedi: Savaş var ben mi bilmiyorum ne bu silah aşkı? Genişletmek için tıkla... Yok mu?
Fian Şampiyonu dedi: Hayırlı olsun %100 yerli değil mi? Genişletmek için tıkla... Akıncı'nın motorları Ukrayna (eski Sovyet mirası) asıllı bir şirkete ait, lisans ile beraber Türkiye'de üretiliyor. MAM-T ise tamamen yerli diye biliyorum. Smaug8 dedi: Savaş var ben mi bilmiyorum ne bu silah aşkı? Genişletmek için tıkla... Yok mu?
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #25 @SideWinder seni engelliyorum yaz kendi kendine.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2021 #26 Smaug8 dedi: Savaş var ben mi bilmiyorum ne bu silah aşkı? Genişletmek için tıkla... Altında birbirini yiyen solunda adalarına sulanan üstünde ise silahtan başka bir şeye sahip olmayan diktatör bi' komşun var.
Smaug8 dedi: Savaş var ben mi bilmiyorum ne bu silah aşkı? Genişletmek için tıkla... Altında birbirini yiyen solunda adalarına sulanan üstünde ise silahtan başka bir şeye sahip olmayan diktatör bi' komşun var.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 23 Nisan 2021 #27 BAYKAR Teknoloji Türkiye'nin ilk Milli S/İHA'larını geliştiren teknoloji şirketi BAYKAR www.baykarsavunma.com bados123 dedi: Ah bir de yerli CPU. Genişletmek için tıkla... Şimdilik daha var. Transistör teknolojisi çok derin ve büyük. bados123 dedi: %100 değil, önemli olan %66, %70 ve üzeri yerlilikte olması. Genişletmek için tıkla... Aslında genel olarak yüksek olması tabii ki iyi ama en önemli olanı ise yapay zekası.
BAYKAR Teknoloji Türkiye'nin ilk Milli S/İHA'larını geliştiren teknoloji şirketi BAYKAR www.baykarsavunma.com bados123 dedi: Ah bir de yerli CPU. Genişletmek için tıkla... Şimdilik daha var. Transistör teknolojisi çok derin ve büyük. bados123 dedi: %100 değil, önemli olan %66, %70 ve üzeri yerlilikte olması. Genişletmek için tıkla... Aslında genel olarak yüksek olması tabii ki iyi ama en önemli olanı ise yapay zekası.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #28 Shimada Sensei dedi: Altında birbirini yiyen solunda adalarına sulanan üstünde ise silahtan başka bir şeye sahip olmayan diktatör bi' komşun var. Genişletmek için tıkla... Dış politika iyi olursa zaten savaş çıkarsa bm bizi korur son teknoloji silahlara gerek yok.
Shimada Sensei dedi: Altında birbirini yiyen solunda adalarına sulanan üstünde ise silahtan başka bir şeye sahip olmayan diktatör bi' komşun var. Genişletmek için tıkla... Dış politika iyi olursa zaten savaş çıkarsa bm bizi korur son teknoloji silahlara gerek yok.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Nisan 2021 #29 Smaug8 dedi: @SideWinder seni engelliyorum yaz kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Çok memnun olurum, vaktimi gereksiz şeyler ile harcamayı sevmem. Smaug8 dedi: Dış politika iyi olursa zaten savaş çıkarsa BM bizi korur son teknoloji silahlara gerek yok. Genişletmek için tıkla... Korur korur, Boşnakları da öyle koruyordu BM. Sonuç: Srebrenitsa. Hayal dünyandan uyan.
Smaug8 dedi: @SideWinder seni engelliyorum yaz kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Çok memnun olurum, vaktimi gereksiz şeyler ile harcamayı sevmem. Smaug8 dedi: Dış politika iyi olursa zaten savaş çıkarsa BM bizi korur son teknoloji silahlara gerek yok. Genişletmek için tıkla... Korur korur, Boşnakları da öyle koruyordu BM. Sonuç: Srebrenitsa. Hayal dünyandan uyan.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #30 Hepnizi engelliyorum boş boş atın.