Bayraktar kızılelma testleri başarıyla geçti

Drone gibi gorece ucuz bir uav varken, "insansiz savas ucagi" neden bir gereksinim?

Konuya hakim birisi aciklayabilir mi?

Bir savaş uçağını kaybettiğinizde aynı zamanda yıllarca emek verdiğiniz pilotuda kaybetmiş olursunuz ayrıca insanların dayanamayacağı şekilde manevralar ve yüksekliklere çıkabiliyor malum g kuvveti çok sıkıntılı olabiliyor ayrıca yapay zekalı sistemler olduğu için her türlü insanlı sisteme üstünlük sağlanabiliyor.

Harpy ile heron farklı şeyler biliyorsun değil mi?

Zamanında öve öve bitiremedikleri heronlar düşüyorsa Harpy'i düşünemiyorum bile.

Adam drone diyor sen pilot diyorsun.

Canım benim, F-35'de düştü. Ancak şuan Su ve MiG serisinden genel olarak üstün. F-22 Raptorda düştü merak etme.

F-35 için ödeneni diyorsan malı teslim etmediğine göre parayı verecektir. Vermezse hukuk yollarıyla alınır. Uçak konusu bugün yarın ile yıllarca ötelenemez. Bu gidişle Yunanlılar hava gücünde bizi yakalayacak belki de geçecek. F-16 ne zaman verileceği bile belli değil. Tamam deseler üretimi teslimi yıllar alacak belki de.

Aciklamiyor ki bu.

Belirttigi 3 noktanin 3 u savas ucagi icin de gecerli.

Geçti bile Block 70 vardı galiba onlarda. ABD klasik ikiyüzlülük yapıyor.

Drone gibi gorece ucuz bir uav varken, "insansiz savas ucagi" neden bir gereksinim?

Konuya hakim birisi aciklayabilir mi?

Ucuz bir şey sizce ne kadar kaliteli olur? Dronelar genel olarak yavaş üretildiği için it dalaşı, bir hedefi hızla yok etme gibi görevlerde başarısı daha azdır, droneların asıl amacı yavaş ve küçük olduğu için(savaş uçaklarına nispeten) hava savunma sistemlerinin görmesi çok daha zordur zaten bayraktar TB-2 S-300 gibi sistemleri bu sayede yok edebildi hatta bazı kaynaklara göre s-400'ler dahi görmekte zorluk çekiyormuş.

Yunanistana F-35 dahi verseler üstünlük sağlayamazlar koral gibi sistemler sayesinde.

Geçti bile block 70 vardı galiba onlarda. ABD klasik ikiyüzlülük yapıyor.

O kadar savunma sanayinden bi habersiniz ki acıyorum halinize.

Geçti bile block 70 vardı galiba onlarda. ABD klasik ikiyüzlülük yapıyor.

Özgür projesi sayesinde yerli ve milli kitlerle modernizasyonlar sağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…