SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Nisan 2021 #11 painkiller dedi: İHA, İHA ve İHA. Şu an Türkiye'nin havacılık konusunda varını yoğunu vermesi gereken proje bu. Ve en kısa zamanda seri üretim ve ihracat pozisyonuna geçmemiz lazım. Çünkü bunu hak edecek başarıya sahibiz. Genişletmek için tıkla... Hocam, nerelerdeydin? Sağlığın, keyfin yerindedir umarım.
painkiller dedi: İHA, İHA ve İHA. Şu an Türkiye'nin havacılık konusunda varını yoğunu vermesi gereken proje bu. Ve en kısa zamanda seri üretim ve ihracat pozisyonuna geçmemiz lazım. Çünkü bunu hak edecek başarıya sahibiz. Genişletmek için tıkla... Hocam, nerelerdeydin? Sağlığın, keyfin yerindedir umarım.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Nisan 2021 #12 SideWinder dedi: Hocam, nerelerdeydin? Sağlığın, keyfin yerindedir umarım. Genişletmek için tıkla... Eksik olma dostum maalesef ben de kapmışım koronayı. 1-1,5 ay kadar yatırdı beni zalim. Yeni yeni toparlanıyoruz bakalım Sosyal Tayfı olmuşsun hayırlı olsun diyeceğim ama o ne? 9 yüzük taşıyıcısından biri mi oldun ne yaptın
SideWinder dedi: Hocam, nerelerdeydin? Sağlığın, keyfin yerindedir umarım. Genişletmek için tıkla... Eksik olma dostum maalesef ben de kapmışım koronayı. 1-1,5 ay kadar yatırdı beni zalim. Yeni yeni toparlanıyoruz bakalım Sosyal Tayfı olmuşsun hayırlı olsun diyeceğim ama o ne? 9 yüzük taşıyıcısından biri mi oldun ne yaptın
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Nisan 2021 #13 painkiller dedi: Eksik olma dostum maalesef ben de kapmışım koronayı. 1-1,5 ay kadar yatırdı beni zalim. Yeni yeni toparlanıyoruz bakalım Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun. Atlatmış olmana çok sevindim. Umarım bir hasar kalmadan tamamen vücudunu terk eder. painkiller dedi: Sosyal Tayfı olmuşsun hayırlı olsun diyeceğim ama o ne? 9 yüzük taşıyıcısından biri mi oldun ne yaptın Genişletmek için tıkla... Öyle oldu. Bu Katkıda Bulunan ifadesinin yerine gelmiş sanırım.
painkiller dedi: Eksik olma dostum maalesef ben de kapmışım koronayı. 1-1,5 ay kadar yatırdı beni zalim. Yeni yeni toparlanıyoruz bakalım Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun. Atlatmış olmana çok sevindim. Umarım bir hasar kalmadan tamamen vücudunu terk eder. painkiller dedi: Sosyal Tayfı olmuşsun hayırlı olsun diyeceğim ama o ne? 9 yüzük taşıyıcısından biri mi oldun ne yaptın Genişletmek için tıkla... Öyle oldu. Bu Katkıda Bulunan ifadesinin yerine gelmiş sanırım.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Nisan 2021 #14 SideWinder dedi: Umarım bir hasar kalmadan tamamen vücudunu terk eder. Genişletmek için tıkla... Kısmet bakalım ciğerler ve kemikler temizlenene kadar 6 ayı buluyormuş göreceğiz SideWinder dedi: Bu Katkıda Bulunan ifadesinin yerine gelmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... E allah kabul etsin ne diyim Bize de Gollum falan yazmazlar umarım ilerde
SideWinder dedi: Umarım bir hasar kalmadan tamamen vücudunu terk eder. Genişletmek için tıkla... Kısmet bakalım ciğerler ve kemikler temizlenene kadar 6 ayı buluyormuş göreceğiz SideWinder dedi: Bu Katkıda Bulunan ifadesinin yerine gelmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... E allah kabul etsin ne diyim Bize de Gollum falan yazmazlar umarım ilerde