GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Temmuz 2022 #31 Kurban kesimine falan gideceğiz ondan sonra evde takılırım muhtemelen.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 6 Temmuz 2022 #32 XEfe.Bey dedi: Bayramda hedefleriniz neler, kaç lira harçlık bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yeni bir PC alabilmek... Eskisini maddi sebeplerden satmıştım.
XEfe.Bey dedi: Bayramda hedefleriniz neler, kaç lira harçlık bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yeni bir PC alabilmek... Eskisini maddi sebeplerden satmıştım.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 6 Temmuz 2022 #33 Intel HD Graphics 4600'den RX 6600XT kartına geçmek 2000 sene ileriye gitmek gibi bir şey
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #34 Bayramdan akraba ziyareti, ona da gönlüm yok. Belki bayramdan sonra tatile gideriz arkadaşlarla.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Temmuz 2022 #35 maximilian borsodi dedi: Yeni bir PC alabilmek... Eskisini maddi sebeplerden satmıştım. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun be hocam T21 dedi: Bayramdan akraba ziyareti, ona da gönlüm yok. Belki bayramdan sonra tatile gideriz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Git hocam, belki cebine harçlık koyan olur.
maximilian borsodi dedi: Yeni bir PC alabilmek... Eskisini maddi sebeplerden satmıştım. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun be hocam T21 dedi: Bayramdan akraba ziyareti, ona da gönlüm yok. Belki bayramdan sonra tatile gideriz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Git hocam, belki cebine harçlık koyan olur.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #36 LordxVader dedi: Evde oturmayı planlıyorum. En son harçlık alalı 3-4 yıl geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Neden bayram planın yok?
LordxVader dedi: Evde oturmayı planlıyorum. En son harçlık alalı 3-4 yıl geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Neden bayram planın yok?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #37 XEfe.Bey dedi: Git hocam, belki cebine harçlık koyan olur. Genişletmek için tıkla... Para falan hikaye, kafamı dağıtsam yeter bana.
XEfe.Bey dedi: Git hocam, belki cebine harçlık koyan olur. Genişletmek için tıkla... Para falan hikaye, kafamı dağıtsam yeter bana.
OktaykinG Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 162 Çözümler 1 Yer Antakya/Hatay 6 Temmuz 2022 #38 XEfe.Bey dedi: Bayramda hedefleriniz neler, kaç lira harçlık bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evde uzanacağım Hatayda yaşıyorum Antakya'da arabam Transporter Antakya'dan İskenderuna gitsem yüzmeye git-gel 500 TL yakar o ... yok bende
XEfe.Bey dedi: Bayramda hedefleriniz neler, kaç lira harçlık bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evde uzanacağım Hatayda yaşıyorum Antakya'da arabam Transporter Antakya'dan İskenderuna gitsem yüzmeye git-gel 500 TL yakar o ... yok bende
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #39 OktaykinG dedi: Evde uzanacağım hatayda yaşıyorum Antakya'da arabam transporter Antakya'dan iskenderuna gitsem yüzmeye git-gel 500 TL yakar o... Yok bende. Genişletmek için tıkla... Aileniz yok mu onlar sizi zaten akraba ziyaretine götürür isterseniz.
OktaykinG dedi: Evde uzanacağım hatayda yaşıyorum Antakya'da arabam transporter Antakya'dan iskenderuna gitsem yüzmeye git-gel 500 TL yakar o... Yok bende. Genişletmek için tıkla... Aileniz yok mu onlar sizi zaten akraba ziyaretine götürür isterseniz.
OktaykinG Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 162 Çözümler 1 Yer Antakya/Hatay 6 Temmuz 2022 #40 mrht1234 dedi: Aileniz yok mu onlar sizi zaten akraba ziyaretine götürür isterseniz. Genişletmek için tıkla... Akraba ziyareti kadar sıkıcı bir ziyaret yok boş boş mıy mıy konuşmalar yıldan yıla insanların birbirini görüp boş tavırlar sergilemesi amca- eniştelerin para verirkenki içinden aslında vermemek istemesi bunlar boş şeyler
mrht1234 dedi: Aileniz yok mu onlar sizi zaten akraba ziyaretine götürür isterseniz. Genişletmek için tıkla... Akraba ziyareti kadar sıkıcı bir ziyaret yok boş boş mıy mıy konuşmalar yıldan yıla insanların birbirini görüp boş tavırlar sergilemesi amca- eniştelerin para verirkenki içinden aslında vermemek istemesi bunlar boş şeyler