Oradan çıkan elektrik sadece kasanın şu kısmında (ekte) ve klavyede oluyor başka bir yerde elektrik çarpmıyor
Ahh ahh ne güzel be bir sürü sorun hiçbir zaman bittmiyorlar biri bittiyor oh diyorum sonra tak.
Evet hocam, ama yere sert düstü çalıştığına şükür.
Ama fare cidden iyi, Fortnite'da ilk o taçlı zaferden aldim.
Oynadığımdan beri ilk defa her üyesi harika bir takım olduk
Birbirimize arkadaşlık da attık tam oldu.
Elektrik ile ilgi bir sorun var kasadan elektrik çarpıyor PSU değişebilir kulaklığı için yarın arayacağım ondan da istediğim cevabı alamazsa artık PC filan bırakırım para yok çünkü PC zor aldım şimdi bir de bir sürü masraf çıkıyor.
Elektrik ile ilgi bir sorun var kasadan elektrik çarpıyor PSU değişebilir kulaklığı için yarın arayacağım ondan da istediğim cevabı alamazsa artık PC filan bırakırım para yok çünkü PC zor aldım şimdi bir de bir sürü masraf çıkıyor.
@BeTas hocam geçmiş olsun öncelikle. Evdeki prizleri falanda kontrol ettiniz mi? Bende aynı durum vardı kasadan, klavyeden aklınıza gelecek her şeyden elektrik çarpıyordu. Elektrikçi çağırıp halletmiştik. Saçma gelebilir ama sigorta kutusunun içindeki şartelleri tek tek kapatarak elektrik dağılımına bakın.
Örnek olarak:
A odasının şartelini kapatıp A odasını kontrol edin. Bunu tüm odalar için yapın.