Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Soru başlıktaki gibi arkadaşlar, H2002P kulaklık siparişi vereceğim fakat bayram tatili sebebiyle gelmez diye korkuyorum. Kargo gelir mi?
Soru başlıktaki gibi arkadaşlar, H2002P kulaklık siparişi vereceğim fakat bayram tatili sebebiyle gelmez diye korkuyorum. Kargo gelir mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #2 Çoğu kargo şirketi bayramda çalışmıyor. Bayramda geleceğini sanmam. Hangi kargo?
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 Kargolar dağıtıma perşembe günü başlar.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 16 Haziran 2024 #4 Gelmez tabii ki.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Haziran 2024 #5 Heykirab dedi: Soru başlıktaki gibi arkadaşlar, H2002P kulaklık siparişi vereceğim fakat bayram tatili sebebiyle gelmez diye korkuyorum. Kargo gelir mi? Genişletmek için tıkla... Aktif bir kargom var dağıtım şubesinde olmasına rağmen 20'sinde teslim edeceği yazıyor.
Heykirab dedi: Soru başlıktaki gibi arkadaşlar, H2002P kulaklık siparişi vereceğim fakat bayram tatili sebebiyle gelmez diye korkuyorum. Kargo gelir mi? Genişletmek için tıkla... Aktif bir kargom var dağıtım şubesinde olmasına rağmen 20'sinde teslim edeceği yazıyor.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 16 Haziran 2024 #6 Gelmiyor ne yazık ki.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.173 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 16 Haziran 2024 #7 Yerine göre değişir hocam, ben 2 farklı siteden sipariş verdim bayram öncesi, ikiside teslimatı bayram sonrası gösteriyor.
Yerine göre değişir hocam, ben 2 farklı siteden sipariş verdim bayram öncesi, ikiside teslimatı bayram sonrası gösteriyor.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.150 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Haziran 2024 #8 Kargolar Persembe'ye kadar kapali.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #9 Adrastos dedi: Çoğu kargo şirketi bayramda çalışmıyor. Bayramda geleceğini sanmam. Hangi kargo? Genişletmek için tıkla... Daha vermedim. İncehesap'tan sipariş vereceğim. Hangi kargo bilmiyorum. CS Relboron dedi: Yerine göre değişir hocam, ben 2 farklı siteden sipariş verdim bayram öncesi, ikiside teslimatı bayram sonrası gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ankaradayım.
Adrastos dedi: Çoğu kargo şirketi bayramda çalışmıyor. Bayramda geleceğini sanmam. Hangi kargo? Genişletmek için tıkla... Daha vermedim. İncehesap'tan sipariş vereceğim. Hangi kargo bilmiyorum. CS Relboron dedi: Yerine göre değişir hocam, ben 2 farklı siteden sipariş verdim bayram öncesi, ikiside teslimatı bayram sonrası gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ankaradayım.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #10 Heykirab dedi: Daha vermedim. İncehesap'tan sipariş vereceğim. Hangi kargo bilmiyorum. Ankaradayım. Genişletmek için tıkla... Anladım, Aras/Yurtiçi gibi kargolarla gelir o zaman yüksek ihtimalle. Bayramdan sonraya kalır şu an sipariş verirseniz.
Heykirab dedi: Daha vermedim. İncehesap'tan sipariş vereceğim. Hangi kargo bilmiyorum. Ankaradayım. Genişletmek için tıkla... Anladım, Aras/Yurtiçi gibi kargolarla gelir o zaman yüksek ihtimalle. Bayramdan sonraya kalır şu an sipariş verirseniz.