Bayramda fiyatlar artar mı?

543896

Decapat
Merhaba, Decathlon'dan ürün alacaktım fiyati 530 TL basketbol ayakkabısı şimdi almali miyim veya bayramı mı beklemeliyim? Bayramda fiyatlar artar veya düşer mi?

Çok güzel bindirimler olacak.

Artacağını düşünüyorum.
sonuçta her fırsatta halkını daha da kazıklama derdinde olan bir milletiz.

Millet mi sattı fabrikaları :D benzine mazota her gün zam gelirse adam zam yapacak tabii. Stokçuluk diyeceksiniz ama ne üretiyoruz da stoklanacak? Ukrayna Rusya savaşı nedeniyle birkaç gün buğday ve zeytinyağı ithal edemedik diye millet aç kalacaktı. Eğer 3-5 stokçu yüzünden ürünler bu kadar pahalıysa ve hükümet buna engel olamıyorsa durum daha da kötü. Ama hepimiz bunun stokçuluk ile alakası olmadığını biliyoruz. Çiftçi sayısı azaldı. Boşuna İHA SİHA demeyin askeri alanı ilgilendiren bir şeyi günlük yaşam ihtiyaçları(et, süt, yumurta vs.) İle kıyaslamaya kalkmayın. İHA SİHA satıyoruz o bile kurtarmıyor zaten. Hadi Selçuk bayraktar sayesinde İHA SİHA ile övünüyoruz, o adam olmasaydı ne ile övünecektik pekii?

Son düzenleme:
Merhaba, Decathlon'dan ürün alacaktım fiyati 530 TL basketbol ayakkabısı şimdi almali miyim veya bayramı mı beklemeliyim? Bayramda fiyatlar artar veya düşer mi?

Hani kesin olarak yetkililer dışında kimse bir şey söyleyemez, ancak dün itibari ile asgari ücretin artması ile bence fiyatlar yükselecektir, hemen alın derim.

TÜRKİYE'de herhangi bir ürün veya hizmeti satın almak için en iyi gün BUGÜN'dür. Yarını, bayramı bırak 1 saat sonrası için bile hiç kimse hiçbir şeye sabit fiyat garantisi veremez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı