Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 18 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar malum önümüz bayram genelde Valorant oynamaya bilgisayarım müsaade etmediği için internet kafeye gidiyorum ancak bayramda açık olup olmayacaklarını bilmediğim için sizlere danışayım dedim bayramda internet kafeler açık mı?
Arkadaşlar malum önümüz bayram genelde Valorant oynamaya bilgisayarım müsaade etmediği için internet kafeye gidiyorum ancak bayramda açık olup olmayacaklarını bilmediğim için sizlere danışayım dedim bayramda internet kafeler açık mı?
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #2 Bildiğim kadarıyla kapalılar ama bazıları yine de aç gözlülükten açıyor.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 18 Temmuz 2021 #3 DarkAngel789 dedi: Bildiğim kadarıyla kapalılar ama bazıları yine de aç gözlülükten açıyor. Genişletmek için tıkla... Bence açık olmaları lazım ya iyi iş yaparlar tam zamanı çünkü bayram harçlığını alan internet kafeye koşar.
DarkAngel789 dedi: Bildiğim kadarıyla kapalılar ama bazıları yine de aç gözlülükten açıyor. Genişletmek için tıkla... Bence açık olmaları lazım ya iyi iş yaparlar tam zamanı çünkü bayram harçlığını alan internet kafeye koşar.