gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 16 Temmuz 2021 #1 Amazon'dan SSD sipariş verdim ancak bayramda evde olmazsam kargocu ne yapacak kargoyu ve bayramda çalışıyorlar mı?
Amazon'dan SSD sipariş verdim ancak bayramda evde olmazsam kargocu ne yapacak kargoyu ve bayramda çalışıyorlar mı?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 16 Temmuz 2021 #2 Sanmam, ya 17 Temmuz'da, ya da 22 Temmuz'dan sonra getirirler. Bildiğim kadarıyla zaten ilk gün tatil.
Sanmam, ya 17 Temmuz'da, ya da 22 Temmuz'dan sonra getirirler. Bildiğim kadarıyla zaten ilk gün tatil.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.358 Makaleler 1 Çözümler 21 16 Temmuz 2021 #3 Evde olmazsanız kargo geri şubeye döner. Ayrıca arife günleri açık kargo şirketleri ancak bayramda çalışmıyorlar. Kaynak: Bayramda kargolar çalışıyor mu, dağıtım yapacak mı? Kargo şirketleri bayramda açık mı, kapalı mı, PTT kargo çalışacak mı?
Evde olmazsanız kargo geri şubeye döner. Ayrıca arife günleri açık kargo şirketleri ancak bayramda çalışmıyorlar. Kaynak: Bayramda kargolar çalışıyor mu, dağıtım yapacak mı? Kargo şirketleri bayramda açık mı, kapalı mı, PTT kargo çalışacak mı?