1400 TL aldım. Boş geçiyor. Henüz bir yere gitmedik. Boş boş bekliyoruz. Dün işte 10-15 kişi gelmişti beraber olarak, onun dışında henüz kimse gelmedi. Eski bayramların tadı kalmadı. Bayram özelliğini kaybetti, tatil gibi geçiyor. Canımı sıkan da akrabalarımın çoğu yaşıtım değil biriyle takılamıyorum. Arkadaşlarımın çoğu tatillik yerlere gitmiş ben de bekliyorum bi yere gitmeyi. Zor ihtimal. Anca teyzemler falan.
Arabanın radyatör borusunu yırttım (ilginç bir başarı), bir yandan bayramda çalışacak usta arayıp bir yandan pederle kurban telaşı içinde koşturduk durduk. Gece eve girdiğimizde her şey tamamdı, köye gitmeye hazırız
Normal tatil gibi. Kurbanı kasaba kestirdik. Her sene olduğu gibi yine 400-500 TL civarı bişey aldım. Dedem falan en fazla 100 veriyor. Maalesef gittiğimiz pek akrabamız falan yok. Babam 200 verdi. Köyden falan birkaç kişiden aldım bir de. Keşke hiç bayram gelmese diyorum. Harçlık veren yok. Para falan hiç biriktiremiyorum hep elime kısıtlı geçiyor. Bi düzgün telefon bile yok elimde şu an. (Harçlık alacak yaştayım)
Şu anlık 1800 topladım muhtemelen 2K ya tamamlanır ve son bulur. Bayram sabahı kalktım işte kahvaltı falan sonra ziyaret falan. Kuzenlerim geldi onlarla takıldım. Öyle yani sıra dışı bir şey olmadı.