KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.145 Makaleler 1 Çözümler 41 17 Mayıs 2025 #1 Lise son sınıf öğrencisiyim Usta'yla kavga ettim staj yerine hiç gitmek istemiyorum. Kaç gün daha gidilecek bilgisi olan var mı?
Lise son sınıf öğrencisiyim Usta'yla kavga ettim staj yerine hiç gitmek istemiyorum. Kaç gün daha gidilecek bilgisi olan var mı?
özkan533 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 ogzkagan dedi: Lise son sınıf öğrencisiyim Usta'yla kavga ettim staj yerine hiç gitmek istemiyorum. Kaç gün daha gidilecek bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Rapor al gitme zaten bayramdan sonra da 2 hafta sonra tatil oluyor.
ogzkagan dedi: Lise son sınıf öğrencisiyim Usta'yla kavga ettim staj yerine hiç gitmek istemiyorum. Kaç gün daha gidilecek bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Rapor al gitme zaten bayramdan sonra da 2 hafta sonra tatil oluyor.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.145 Makaleler 1 Çözümler 41 17 Mayıs 2025 #3 özkan533 dedi: Rapor al gitme zaten bayramdan sonra da 2 hafta sonra tatil oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam toplamda 5 gün gideceğiz değil mi? Bayramdan sonra gidilir mi?
özkan533 dedi: Rapor al gitme zaten bayramdan sonra da 2 hafta sonra tatil oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam toplamda 5 gün gideceğiz değil mi? Bayramdan sonra gidilir mi?