Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Mayıs 2020 #11 LeViAcKeRMaN dedi: @Jira El öpmeye kaç para dağıtıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sana ne lazım?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #12 LeViAcKeRMaN dedi: El öpmeye kaç para dağıtıyorsun? Genişletmek için tıkla... Jira bir uçak bileti verir sana, ya da uçak bileti parası da verebilir sana.
LeViAcKeRMaN dedi: El öpmeye kaç para dağıtıyorsun? Genişletmek için tıkla... Jira bir uçak bileti verir sana, ya da uçak bileti parası da verebilir sana.
Rauxer Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 974 Çözümler 2 25 Mayıs 2020 #14 Jira dedi: Sana ne lazım? Genişletmek için tıkla... Ona değilde bana şöyle bir 200 ateşlesen yeter. Şaka canım şaka. Ha illa vermek istiyorsan verebilirsin. Tamam tamam bu da şaka. Hepimizin bayramı mübarek olsun. Ellerinizden öpüyor, harçlıkları ibanıma bekliyorum.
Jira dedi: Sana ne lazım? Genişletmek için tıkla... Ona değilde bana şöyle bir 200 ateşlesen yeter. Şaka canım şaka. Ha illa vermek istiyorsan verebilirsin. Tamam tamam bu da şaka. Hepimizin bayramı mübarek olsun. Ellerinizden öpüyor, harçlıkları ibanıma bekliyorum.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 25 Mayıs 2020 #15 Jira dedi: Sana ne lazım? Genişletmek için tıkla... Dolar Malum artık 5 TL bile 0 dolar ediyor
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #16 Emir M. dedi: Abi şakaysa komik, değilse daha da komik. Genişletmek için tıkla... İroniyi anlamaman daha komik Herkese hayırlı bayramlar.
Emir M. dedi: Abi şakaysa komik, değilse daha da komik. Genişletmek için tıkla... İroniyi anlamaman daha komik Herkese hayırlı bayramlar.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.222 Makaleler 26 Çözümler 524 25 Mayıs 2020 #17 Gunfheum dedi: İroniyi anlamaman daha komik Genişletmek için tıkla... Ben cümle sonuna bir "(!)" beklerdim ama neyse.
Gunfheum dedi: İroniyi anlamaman daha komik Genişletmek için tıkla... Ben cümle sonuna bir "(!)" beklerdim ama neyse.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #18 Emir M. dedi: Ben cümle sonuna bir "(!)" beklerdim ama neyse. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir art niyetle yazmadığıma emin olabilirsiniz.
Emir M. dedi: Ben cümle sonuna bir "(!)" beklerdim ama neyse. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir art niyetle yazmadığıma emin olabilirsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.222 Makaleler 26 Çözümler 524 25 Mayıs 2020 #19 Gunfheum dedi: Herhangi bir art niyetle yazmadığıma emin olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hayır benim de amacım o değil. Genelde ironi cümlesi yazılacaksa sonuna "(!)" eklenmesinde fayda var. Herkes böyle yaklaşamıyor ne yazık ki.
Gunfheum dedi: Herhangi bir art niyetle yazmadığıma emin olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hayır benim de amacım o değil. Genelde ironi cümlesi yazılacaksa sonuna "(!)" eklenmesinde fayda var. Herkes böyle yaklaşamıyor ne yazık ki.