Doğukan Aydoğudu Hectopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun, para toplayabildidiniz mi?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 27 Eylül 2015 #2 ''Bayramlarda küslük olmaz'' misali, belki biraz geç kaldım ama malum bayram yoğunluğu nedeniyle ancak zaman bulabildim. Burada herkesin bayramını canı-ı gönülden kutluyor ve huzur, mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum.
''Bayramlarda küslük olmaz'' misali, belki biraz geç kaldım ama malum bayram yoğunluğu nedeniyle ancak zaman bulabildim. Burada herkesin bayramını canı-ı gönülden kutluyor ve huzur, mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 28 Eylül 2015 #3 Topladık toplamasına ama, Viaport Marina'da ki "Red Fire" isimli hız trenine harcadık.
Doğukan Aydoğudu Hectopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2015 #4 Abooo ne yaptınız siz yav.