WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.266 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #11 erme dedi: Siyah kot beyaz gömlek gayet basit ve şık olur. Kumaş pantolon Lacoste tişört altına gitmez. Lacoste tişörte de üç bin TL verilmez. Genişletmek için tıkla... Lacoste dediğim tişört gömlek, genelde bu tür yapan marka Lacoste olduğu için öyle dedim yoksa diğer markalardaa 500-600'e var. halilserkan dedi: Oduncu gömlek giy önü açık olsun. içine beyaz tişört düz veya desenli. Siyah pantolon siyah çorap mis gibi bitti Genişletmek için tıkla... Peki siyah pantolonu heryeri siyah mı olsa daha iyi olur yosa buharlı mı olsun? Yani kapalı gri gibi mi?
erme dedi: Siyah kot beyaz gömlek gayet basit ve şık olur. Kumaş pantolon Lacoste tişört altına gitmez. Lacoste tişörte de üç bin TL verilmez. Genişletmek için tıkla... Lacoste dediğim tişört gömlek, genelde bu tür yapan marka Lacoste olduğu için öyle dedim yoksa diğer markalardaa 500-600'e var. halilserkan dedi: Oduncu gömlek giy önü açık olsun. içine beyaz tişört düz veya desenli. Siyah pantolon siyah çorap mis gibi bitti Genişletmek için tıkla... Peki siyah pantolonu heryeri siyah mı olsa daha iyi olur yosa buharlı mı olsun? Yani kapalı gri gibi mi?
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #12 WolreaG dedi: Lacoste dediğim tişört gömlek, genelde bu tür yapan marka Lacoste olduğu için öyle dedim yoksa diğer markalardaa 500-600'e var. Peki siyah pantolonu heryeri siyah mı olsa daha iyi olur yosa buharlı mı olsun? Yani kapalı gri gibi mi? Genişletmek için tıkla... Tercihine göre giyebilirsin siyah kot olur koyu gri olur ama çok göze batacak açık renk olmasın
WolreaG dedi: Lacoste dediğim tişört gömlek, genelde bu tür yapan marka Lacoste olduğu için öyle dedim yoksa diğer markalardaa 500-600'e var. Peki siyah pantolonu heryeri siyah mı olsa daha iyi olur yosa buharlı mı olsun? Yani kapalı gri gibi mi? Genişletmek için tıkla... Tercihine göre giyebilirsin siyah kot olur koyu gri olur ama çok göze batacak açık renk olmasın
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.266 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #13 halilserkan dedi: Tercihine göre giyebilirsin siyah kot olur koyu gri olur ama çok göze batacak açık renk olmasın Genişletmek için tıkla... Peki kumaş neden tercih edilmiyor? Kumaş hiç almadım hayatımda.
halilserkan dedi: Tercihine göre giyebilirsin siyah kot olur koyu gri olur ama çok göze batacak açık renk olmasın Genişletmek için tıkla... Peki kumaş neden tercih edilmiyor? Kumaş hiç almadım hayatımda.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #14 WolreaG dedi: Peki kumaş neden tercih edilmiyor? Kumaş hiç almadım hayatımda. Genişletmek için tıkla... Kumaş o kombine pek uymaz gibi eğer düz gömlek veya takım elbise benzeri bir şey giyeceksen yakışır.
WolreaG dedi: Peki kumaş neden tercih edilmiyor? Kumaş hiç almadım hayatımda. Genişletmek için tıkla... Kumaş o kombine pek uymaz gibi eğer düz gömlek veya takım elbise benzeri bir şey giyeceksen yakışır.