Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #11 Dertleşme konuları gereksiz değil ama senin bu açtığın konu aşırı gereksiz.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 18 Ocak 2021 #12 Arada açılsa güzel olur tabii.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #13 RPM dedi: Arada açılsa güzel olur tabii. @Enes3078 ile hangi Enes kim diye tartışıyorduk biraz önce, konu kilitlendi sonra. Genişletmek için tıkla... Aga be.
RPM dedi: Arada açılsa güzel olur tabii. @Enes3078 ile hangi Enes kim diye tartışıyorduk biraz önce, konu kilitlendi sonra. Genişletmek için tıkla... Aga be.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 18 Ocak 2021 #14 RPM dedi: @Enes3078 ile hangi Enes kim diye tartışıyorduk biraz önce, konu kilitlendi sonra. Genişletmek için tıkla... Açık gözüküyor ama emin misiniz? Bana sorarsanız güzel oluyor, arada içimizi döküyoruz
RPM dedi: @Enes3078 ile hangi Enes kim diye tartışıyorduk biraz önce, konu kilitlendi sonra. Genişletmek için tıkla... Açık gözüküyor ama emin misiniz? Bana sorarsanız güzel oluyor, arada içimizi döküyoruz
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 18 Ocak 2021 #15 Bence gereksiz. Zira, dertlerime daha önce hiç dertleşerek çözüm bulmadım. Eğer dertleşmeden kastın eleştiri konularıysa, onlar abartılmadıkça ve tekrarlanmadıkça gerekli.
Bence gereksiz. Zira, dertlerime daha önce hiç dertleşerek çözüm bulmadım. Eğer dertleşmeden kastın eleştiri konularıysa, onlar abartılmadıkça ve tekrarlanmadıkça gerekli.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #16 Bu arada 1 puanlık ceza almama rağmen engel vermeyen Berkay hocam seviliyorsunuz. Umarım sizdiniz.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 18 Ocak 2021 #17 Konu dışı boşuna durmuyor. Gerçi şu "14 yaşındayım boyum 2 metre daha uzar mıyım?" konuları sıkmadı değil.
Konu dışı boşuna durmuyor. Gerçi şu "14 yaşındayım boyum 2 metre daha uzar mıyım?" konuları sıkmadı değil.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #18 Traviss Bickle dedi: Bence gereksiz. Zira, dertlerime daha önce hiç dertleşerek çözüm bulmadım. Eğer dertleşmeden kastın eleştiri konularıysa, onlar abartılmadıkça ve tekrarlanmadıkça gerekli. Genişletmek için tıkla... Dertleşmek derken konuşuyoruz ya geyik yapıyoruz arada onlar. Arsenik dedi: Konu dışını boşuna durmuyor. Gerçi şu "14 yaşındayım boyum 2 metre daha uzar mıyım?" konuları sıkmadı değil. Genişletmek için tıkla... Basket mizayj .
Traviss Bickle dedi: Bence gereksiz. Zira, dertlerime daha önce hiç dertleşerek çözüm bulmadım. Eğer dertleşmeden kastın eleştiri konularıysa, onlar abartılmadıkça ve tekrarlanmadıkça gerekli. Genişletmek için tıkla... Dertleşmek derken konuşuyoruz ya geyik yapıyoruz arada onlar. Arsenik dedi: Konu dışını boşuna durmuyor. Gerçi şu "14 yaşındayım boyum 2 metre daha uzar mıyım?" konuları sıkmadı değil. Genişletmek için tıkla... Basket mizayj .
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 18 Ocak 2021 #19 Dertleşince içimi dökünce çok rahatlıyorum. Arsenik dedi: Konu dışını boşuna durmuyor. Gerçi şu "14 yaşındayım boyum 2 metre daha uzar mıyım?" konuları sıkmadı değil. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde bu ay hiç boy konusu açılmadı. Açılmış...
Dertleşince içimi dökünce çok rahatlıyorum. Arsenik dedi: Konu dışını boşuna durmuyor. Gerçi şu "14 yaşındayım boyum 2 metre daha uzar mıyım?" konuları sıkmadı değil. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde bu ay hiç boy konusu açılmadı. Açılmış...
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #20 iBatuJR dedi: Bu arada 1 puanlık ceza almama rağmen engel vermeyen Berkay hocam seviliyorsunuz. Umarım sizdiniz. Genişletmek için tıkla... Hahahaha az posta geldi düzeltildi bu mesaj diye. açıklaması şu: Hayır Değildi.
iBatuJR dedi: Bu arada 1 puanlık ceza almama rağmen engel vermeyen Berkay hocam seviliyorsunuz. Umarım sizdiniz. Genişletmek için tıkla... Hahahaha az posta geldi düzeltildi bu mesaj diye. açıklaması şu: Hayır Değildi.