M Mertcan Başel Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #11 Harbi yokmuş. Artık dönüştürücü alacaksın . Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2014
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Haziran 2014 #12 Ben de 970A G46 kullanıyorum, yok. VGA'nın male olanı var onu da ne yapacaksam artık.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #13 USB çıkışından dönüştürücüler var herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2014
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 6 Haziran 2014 #14 Silinen üye dedi: USB çıkışından dönüştürücüler var herhalde. Genişletmek için tıkla... Usb'den vga'ya dönüşürücü alıp görüntü alabiliyor muyuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2014
Silinen üye dedi: USB çıkışından dönüştürücüler var herhalde. Genişletmek için tıkla... Usb'den vga'ya dönüşürücü alıp görüntü alabiliyor muyuz ?
M Mertcan Başel Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #15 Evet. Maliyeti biraz yüksek . Digitus DA-70833 USB - VGA Grafik Adaptör Fiyatı
S Savior Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #16 Ben de bu anakartı alacaktım , bir sorun yaratır mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2014
M Mertcan Başel Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #17 Anakarttan görüntü alacaksanız dönüştürücü almanız gerekecek.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 6 Haziran 2014 #18 Silinen üye dedi: Ben de bu anakartı alacaktım , bir sorun yaratır mı ? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz kardeşim sadece görüntü almak için ekran kartı şart oluyor ya da arkadaşların dediği gibi dönüştürücü alacaksın Anakartın crossfire destekliyor ise çift ekran kartı takabilirsin Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2014
Silinen üye dedi: Ben de bu anakartı alacaktım , bir sorun yaratır mı ? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz kardeşim sadece görüntü almak için ekran kartı şart oluyor ya da arkadaşların dediği gibi dönüştürücü alacaksın Anakartın crossfire destekliyor ise çift ekran kartı takabilirsin
S Savior Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #19 Anakarttan görüntü almak derken , onboard ekran kartı demek istedin galiba. Yok Gtx 770 ile kullanacağım.
Anakarttan görüntü almak derken , onboard ekran kartı demek istedin galiba. Yok Gtx 770 ile kullanacağım.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #20 Anakart zaten destekliyor. Adam bu anakarttan alacağım diyor. Silinen üye dedi: Anakarttan görüntü almak derken , onboard ekran kartı demek istedin galiba. Yok Gtx 770 ile kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Onboard'dan görüntü almayı kastetmiştim. GTX 770 alacaksan sorun olmaz.
Anakart zaten destekliyor. Adam bu anakarttan alacağım diyor. Silinen üye dedi: Anakarttan görüntü almak derken , onboard ekran kartı demek istedin galiba. Yok Gtx 770 ile kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Onboard'dan görüntü almayı kastetmiştim. GTX 770 alacaksan sorun olmaz.