Saçınız dağınık oluyorsa saç kurutma makinası ile şekil verin. Bazen uyandığımda yüzüm şişiyor araştırdım akşam susuz uyuduğum için dehidrasyon denen olay yüzünden oluyormuş o yüzden susuz yatmayın, çok su içerseniz yine şişer. Dengeli su için yatmadan önce.
Yok iyi dinlenmistim ondan degil ama etkisi oluyor. gozlerimin sekli dahi degisiyor bir garip oluyorum bugun derste sifadi edebiyat hocasi dahi gorunce gozlerini kacirdi.
Kral insan üstüne giydiği şeyden bile etkileniyor senin dediğin olay benim de başıma geliyor sık sık bunun tek çözümü güzel değil kendine yakışanı alıp giymek kendini sevmek baskalarını da dinlememek ki eminim ki sen karizmanın zirvesine vurmuş bir adamsındır.
Kral insan üstüne giydiği şeyden bile etkileniyor senin dediğin olay benim de başıma geliyor sık sık bunun tek çözümü güzel değil kendine yakışanı alıp giymek kendini sevmek baskalarını da dinlememek ki eminim ki sen karizmanın zirvesine vurmuş bir adamsındır.
Saçınız dağınık oluyorsa saç kurutma makinası ile şekil verin. Bazen uyandığımda yüzüm şişiyor araştırdım akşam susuz uyuduğum için dehidrasyon denen olay yüzünden oluyormuş o yüzden susuz yatmayın, çok su içerseniz yine şişer. Dengeli su için yatmadan önce
Resmen 3/10 ten 7.5/10 arasindan gidip duruyorum. bu durum ne kadar gereksiz olsada oyle bir psikolijime islemeye basladiki arkadaslarim akrabalarim hocalarimla goz temasi olsun konusma olsun her seyimi etkiledigini soyleyebilirim.
Teşekkür ederim. Fakat bunu ne giydigimden degil aynada yuzsel olarak disa vurdugunu goruyorum.
Dehidrasyon olayina dogru diyebilirim fakat yuzun sismesinden bagimsiz olarak yuzumdeki tuy ve cilt tonunun koyulastigini goruyorum.
Resmen 3/10'ten 7.5/10 arasindan gidip duruyorum. Bu durum ne kadar gereksiz olsa da oyle bir psikolijime islemeye basladiki arkadaslarim akrabalarim hocalarimla goz temasi olsun konusma olsun her seyimi etkiledigini soyleyebilirim.