Bazi gunler cirkin olmak

Antipatikherif

Centipat
Daha fazla  
Baslik ne kadar gercekcilikten uzak ve komik gelsede bu durumdan muzdaribim. Aynada dışarıda okulda bile etkisini goruyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Saçınız dağınık oluyorsa saç kurutma makinası ile şekil verin. Bazen uyandığımda yüzüm şişiyor araştırdım akşam susuz uyuduğum için dehidrasyon denen olay yüzünden oluyormuş o yüzden susuz yatmayın, çok su içerseniz yine şişer. Dengeli su için yatmadan önce.

Kral insan üstüne giydiği şeyden bile etkileniyor senin dediğin olay benim de başıma geliyor sık sık bunun tek çözümü güzel değil kendine yakışanı alıp giymek kendini sevmek baskalarını da dinlememek ki eminim ki sen karizmanın zirvesine vurmuş bir adamsındır.

Tesekkur ederim. Fakat bunu ne giydigimden degil Aynada yuzsel olarak disa vurdugunu goruyorum.

Dehidrasyon olayina dogru diyebilirim fakat yuzun sismesinden bagimsiz olarak yuzumdeki tuy ve cilt tonunun koyulastigini goruyorum.

Resmen 3/10 ten 7.5/10 arasindan gidip duruyorum. bu durum ne kadar gereksiz olsada oyle bir psikolijime islemeye basladiki arkadaslarim akrabalarim hocalarimla goz temasi olsun konusma olsun her seyimi etkiledigini soyleyebilirim.

Son düzenleme:

Kral kendini sevmekle başlar her şey dediğin şeyi bende yaşıyorum ve gerçekten kendi sevdiğim şeyleri alıp onları giyince her şey çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…