B Beradd Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Mesajlar kısmından bazı kişilere SMS atılırken bazı kişilere SMS atamıyorum SMS hakkım olmasına rağmen. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2025
Mesajlar kısmından bazı kişilere SMS atılırken bazı kişilere SMS atamıyorum SMS hakkım olmasına rağmen.
H herorecep123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2025 #2 Beradd dedi: Mesajlar kısmından bazı kişilere SMS atılırken bazı kişilere SMS atamıyorum SMS hakkım olmasına rağmen. Eki Görüntüle 2417810 Genişletmek için tıkla... onlar kendileri sms i kapatmış olabilir mi
Beradd dedi: Mesajlar kısmından bazı kişilere SMS atılırken bazı kişilere SMS atamıyorum SMS hakkım olmasına rağmen. Eki Görüntüle 2417810 Genişletmek için tıkla... onlar kendileri sms i kapatmış olabilir mi
B Beradd Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 herorecep123 dedi: Onlar kendileri SMS'i kapatmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır o bazı kişiler bana SMS gönderebilmesine rağmen ben göndermiyorum.
herorecep123 dedi: Onlar kendileri SMS'i kapatmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır o bazı kişiler bana SMS gönderebilmesine rağmen ben göndermiyorum.
Sabotage25 Zeptopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 Operatörler bir iletişime geç istersen, farklı hat kullananlaramı gitmiyor acaba.
eminn080 Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #5 Beradd dedi: Mesajlar kısmından bazı kişilere SMS atılırken bazı kişilere SMS atamıyorum SMS hakkım olmasına rağmen. Eki Görüntüle 2417810 Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mesajlar uygulamasına girip imessage açıp dene bi büyük ihtimalle karşıdaki kişinin i message açık olduğundandır
Beradd dedi: Mesajlar kısmından bazı kişilere SMS atılırken bazı kişilere SMS atamıyorum SMS hakkım olmasına rağmen. Eki Görüntüle 2417810 Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mesajlar uygulamasına girip imessage açıp dene bi büyük ihtimalle karşıdaki kişinin i message açık olduğundandır