Rehber Bazı mad parfüm kodları

Sana bağlı. 183 benim çok sevdiğim bir parfüm. Çok yaygın orası ayrı.
Nasıl bir koku arıyorsun, nerede kullanacaksın?

Okulda kullanacağım ağır kokuları seviyorum yazında kullanabileceğim parfüm olursa sevinirim şu an A115 kullanıyorum J101'e bakacağım 1 tane daha ariyorum.

Okulda kullanacağım ağır kokuları seviyorum yazında kullanabileceğim parfüm olursa sevinirim şu an A115 kullanıyorum J101'e bakacağım 1 tane daha ariyorum.
Hocam A115'i yazın kullanamazsınız pek. Fazla tatlı kaçar. Hatta bana sorarsanız okulda kullanırken daha hafif kokualr ya da bahsettiğiniz kokuları az fıs sıkın.
Yine o ayarda J108 öneririm. Le male Elixir'in muadili.

Bu arada yanlış söylemişim. 183'ü de kullandım fakat çok bayıldığım bir koku değildi.
W174'e bakabilirsin versace Eros muadili. Çok yaygın ama üzmez. Yaz kış sıkarsınız. Genel beğeniye uygundur.
Armani Code iyidir A113 sanırım kodu.
Bahsettiğin 183 Creed Aventus'un kodu. Onu da seven çok var.
Niş seriden Kirke alabilirsiniz.
Kış için Dior homme intense alabilirsiniz. Görevli kodları söyler size. Kışlıktır ama yazın sıkmayın.

Normal şartlarda bu kokular yaygınlığından dolayı pek önerilmez. Ama yaygın olma sebepleri de genel beğeniye çok uygun olmaları. İlla farklı bir şeyler olsun değil de güzel kokayım yeter dersen hepsi tek tek alınabilir. Yine de koklamadan almayın.
Bana kalırsa mağazaya gidin sevdiğiniz kokuyu anlatın. Onlar birkaç öneri yapar ona göre alırsınız.

J108'in kalıcılığı nasılsın hocam.

Mad parfümlerini dinlendirmeme gerek var mı hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…