Bazı sokak köpeklerinin toplanması nasıl engellenebilir?

Saldırgan olanla olmayanı nasıl ayırt edecekler hepsine kişilik testi kışkırtma mı yapacaklar sanki sadece saldırganları nasıl toplayabilirler?

Saldırgan olanla olmayanı nasıl ayırt edecekler hepsine kişilik testi kışkırtma mı yapacaklar sanki sadece saldırganları nasıl toplayabilirler?
Saldırgan davranış sergileyen köpeği ihbar etmek bu kadar zor olmamalı bence.

Birine saldırıldıktan sonra manası yok. Oldu hocam köpek birini parçalasın sonra rapor edince düzeltilir. Sanki uygulama bu da hataları gidericez.
Ben birine saldırdıktan sonra mı alınsın diyorum? Saldırgan hareket demek saldırmak olmuyor yanlız.

Bu nasıl bir bakış açısı? Köpek saldırgan davranış sergileyip havlayıp bırakıcak mı?
Havlayan köpek görünce ona yaklaşırsan tabi sana gelir. Arkanı dönüp koşarsan da sana gelir. Sakince uzaklaşacaksın kardeşim saldırgan köpek gördüğünde. Sırf bazı sokak köpekleri saldırganlık yapıyor diye bütün sokak köpeklerini öldürmek mantıksız. Bu mantıkla bakarsak birkaç insan sokakta insanları taciz ediyor diye diğerlerine saldırıyor diye bütün insanları da topla.

Canım kardeşim sabah işe giderken 4-5 tane köpek sürüsüyle uğraşmak istemiyorum ben. Sen çok meraklıysan al evine köpekleri besle ses çıkaran olmaz. Sokaklarda köpek olmaz bu dünyanın gelişmiş hiçbir ülkesinde yoktur.

Hocam benim mahallemdede uzun yıllardır yaşayan ve kimseye zararı olmayan bir köpek var. Maalesef toplatılma kararı çıkarsa yapabileceğimiz birşey yok. Sonuçta köpeklerin iradesi yok, güvenemeyiz.

Ben ne diyorum? Toplatılmasın mı diyorum? Saldırgan olanı topla sakin köpeğe ne dokunuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…