Bazı üyelere atılan iftiralar hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söz konusu grup bizim grubumuzsa, evet yok. Sadece konu linki atılmasını kanıt saymıyorsanız tabii ki.
Sevdiğim bir üyeydiniz, beni yaşım ile eleştirene kadar.

Kimsenin elinde kanıt niteliğinde bir şey yok. Her grup beğeni kasma amacı ile açılıyorsa Technopat Steam Grubu neden var?

Orası denetim altında. Yönetim ve moderasyon mesajları görüyor, gerektiğinde müdahale ediyor. Bu tarz linç ekipleri, orada toplanamaz.

Konunun benimle alakası bile yok ama @Samotne Ciasteczka, @Kokona Shiki ve @Van Der Linde'nin böyle bir şey yapmış olması hiç inandırıcı gelmiyor; ben onların yazdığı mesajları doğru bulduğum ve katıldığım için beğeniyorum ama gerçekten böyle bir şey varsa büyük olay olacak gibi.

24 saat içinde 50 bildirimi geçerse büyük bir linç yediğimi anlamış olurum, iyi günler.

Söz konusu grup bizim grubumuzsa, evet yok. Sadece konu linki atılmasını kanıt saymıyorsanız tabii ki.

Sevdiğim bir üyeydiniz, beni yaşım ile eleştirene kadar.
Yaşın ile eleştirmiyorum, asla öyle bir şey yapmam, ben de senin yaşındayken senin gibiydim ve tavsiye vermeye çalışıyorum, yaşımız geçti ki bir şeyleri görebilir olduk, sen de ilerideyken benim gibi düşüneceksin ama daha erken olsun istiyorum, kötü bir amacım yok, sadece kafanı bu tip şeylere takmamanı tavsiye ediyorum, gerçekten dünyada belki de kafanı takman gereken son şey bu, üstüne kafa yorulabilecek çok daha yararlı şeyler varken bu tip konuların açılması ve insanların ciddi ciddi yorum yapıyor olması gerçekten üzüyor beni.

Ciddiyete bak be, güzel kardeşim neyin açıklamasını yapıyorsun ki.
Ortada bir yanlış anlaşılma var ve bunu düzeltmeye çalıştı.

Şu an kafam allak bullak oldu. Sayıları hiç bir zaman takmamış biri olarak bunun bana ve bazı üyelere söylenmesi beni üzdü.

Orası denetim altında. Yönetim ve moderasyon mesajları görüyor ve gerektiğinde müdahale ediyor. Bu tarz linç ekipleri, orada toplanamaz.

Linç ekibi var mı, yok mu bilmiyorum. Eğer varsa da bizim grubumuzun amacı bu değil.

Vaktimi çok daha değerli şeyler harcadığıma emin olabilirsiniz. Ama dediğim gibi, küçüklüğümden beri böyleyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…