Bazı üyelere atılan iftiralar hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklın yaşta değil başta olduğunu düşünürdüm de, bu ve bu konudaki paylaşılan başlığı inceleyince cidden komiğime gitti bu durum. İlahi çocuklar

Moderasyon hakkında bir sürü suçlama yapıldı ve moderasyonun da kendini savunma hakkı var.

Alınan cezalar ve onaylanmayan konular hakkında da moderasyona sallanıyor devamlı. Benim dediğim olması gereken açıklayıcı ve kurallar hatırlatarak bir cevap yazılır, cevap hakkı verilir, kapatılır bu kadar. Ekran görüntüleriyle haydi konuyu uzatalım mevzusu ne kadar profesyonelce? Technopat 3-5 üyenin keyfi üzerine dönmüyor. Bir dertleri varsa kendi aralarında çözsünler. Konuyu açanları da moderasyonu da haksız buluyorum fındık kabuğunu doldurmayacak bir olayın üzerine gittikleri için. Beğeni kasılıyormuş çok üzülmüşler, moderasyon da üzülmüş. Ne büyük dert.

Zaten bu konuda olan 3 kişinin papağan gibi aynı şeyleri söylemesi ve onlara katılanların hep aynı konularda olması pek şaşırtmıyor.
Belliydi zaten hocam. Üzüldüm gerçekten. Bence bunun tek çaresi Sosyal'e kimlik ile girilmesi ve belirli şartların olması. @Moderasyon Ekibi .

Bu mesajını anlayamadım. Konu sadece beğeni değil. Sarsılmış bir güven var ortada. Beğeni dediğin birkaç gündür forumun gündeminde diye tartışılan bir durum.

Eğer konu direkt açılsaydı böyle mi olacaktı peki? Hayır. Moderatörler hedefe konup bir sürü şey yazılacaktı.

Discord grubunda yokuz, yokuz diye mesaj yazanlar, oldukları ortaya çıkınca "Beğeni kasmıyoruz, kanıt atın." diyor. Kanıta falan gerek yok. Çünkü beğeni kasıp kasmadığının bir önemi yok. Güven bir kere sarsıldı ve neyin ne olduğu ortaya çıktı.

Kusura bakmayın ama göz göre göre moderasyonun hedefe konulmasına hiç kimse izin veremez. Objektif olun. Moderasyonu üzen beğeni kasılması değil kandırılmak.

Zaten bu konuda olan 3 kişinin papağan gibi aynı şeyleri söylemesi ve onlara katılanların hep aynı konularda olması pek şaşırtmıyor.
Moderatörlerin aynı şeyleri tekrar etmesine kimse bir şey demiyor nedense.

Suçlamaların tam tersi kanıtlar sundum.

Benim anlamadığım, neden güveniniz sarsıldı? Güvendiğiniz üyelerin büyük bir kısmı da bu tarz gruplara dahil, emin olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…