Hayır, gayet inanmıyorum. Normalde her fırsatta bu tip gruplara sallarım ama bu noktada beğeni kasma işlerine direkt olarak giriyorlar mı bilemiyorum. Şahsen de inanmıyorum.
Ama yine örneklendirdiğim gibi, herhangi bir içerik paylaşıldığı için grupta bulunan çoğu üye de ilgili içeriği beğeniyor.
Yine dediğim gibi, dolaylı olarak beğeni kasılıyor maalesef.
Discord konusunu bilemem, ama @illedelinux hocama yapılan şeylerden sonra benim de hevesim kaçtı. Fakat bu söylediğin konudan en ufak bir haberim, fikrim yok.
Şu beğeni ne kadar sorun yarattı ya? Bu hesap açıp kendine beğeni atanlarım beğenisini 100.000 yapın biz de rahatlayalım onlar da. Bu sadece bir sayı bir şey belirtmiyor ki.
Üyelerde de var. Hatta eskinden "Yönetim görevini uyguluyor" ya da "Bir hatayı görüntülüyor" olarak çıkardı. Oradaki ünlem, kullanıcının hata aldığını gösteriyor.
Belki konu silinmese, moderatörler fark etmese; şu an moderasyon linçleniyor olacaktı.
Neden sorun olsun? Onlar da insan değil mi? Yapılan saçmalık karşısında tepkisini vermiş. Ben hala yönetimde olsaydım ve bu olaya rastlasaydım kesin olmakla birlikte, emin ol uçurulacağımı bilsem bile cezalarını keserdim. Eğer iftira değil gerçek ise, yönetici bile o mesajları, o tepkileri verebilir bence.
Beğeni dilenmedik, beğenileşmedik tarafına çekilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer sen açtığın konunun linkini grupta paylaşıyorsan buradaki art niyet de salak değilseniz anlaşılabiliyor. Öğrendiğim iyi oldu, söz konusu olayda bir moderatörün de ismi geçse aynı tepkiyi verirdim. Moderasyondaki arkadaşlar az çok biliyor beni.