Bazı üyelere atılan iftiralar hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, gayet inanmıyorum. Normalde her fırsatta bu tip gruplara sallarım ama bu noktada beğeni kasma işlerine direkt olarak giriyorlar mı bilemiyorum. Şahsen de inanmıyorum
Konuyu atma sebebi bile linç ve beğeni içindi ama işleri ters tepti.
 
Konu linkini atıp açılır açılmaz beğeni ve haklı çıkartacak şeyler yazsınlar diye attınız ama işler beklediğiniz gibi gitmemiş gibi duruyor.

İfade gelmesi umrumda değil zaten bu konudan ifade alsam ne değişecek ki?

Belki konu silinmese, moderatörler fark etmese; şu an moderasyon linçleniyor olacaktı.

Açıkçası konu silinse bile pek kafaya takmazdım çünkü olay doğrudan benim ile alakalı değil, zaten silindikten sonra raporladım cevabımı aldım. Ancak aradan süre geçtikten sonra yayınlandığını gördüm.

Gün geldi bana bir sürü şey dediler yapacak bir şey yok.

Gün geldi ben sizi de savundum ama hata yapmışım demek ki.
 
Demek istediğim de bu, dertler, amaçlar, sıkıntılar bitti de beğeni kasılıp kasılmadığı tartışılıyor Bu forumda sosyal statü kazanmanın önemli olduğunu düşünenlerin acilen kendi hayatlarını gözden geçirmelerini tavsiye ederim.
 
Forumdaki sorun şu, herkesin burayı hayatının büyük bölümünü kaplayan bir yer gibi düşünmesi. Burası forum o kadar bel bağlamanıza gerek yok. Takılın, bilgi verin, bilgi alın, keyfini çıkarın. Yok şu müddet ara veriyorum gibi şeyler mantıksız geliyor. Burası bırakılacak veya başlanacak bir yer değil. Gelip geçtikçe uğranacak bir yer.
 
Bir aralar "katkida bulunan" diye bir rütbe vardi. Bu begeni olayinin sonu da buna benzeyecek gibi. Sayilarin hicbir sey ifade etmedigini tekrar hatirlatmakta fayda var.
Bence en sonunda ya beğeni sayısı gözükmesini engelleyecekler ya da profile tıklandığında gözükecek.
 
Bence en sonunda ya beğeni sayısı gözükmesini engelleyecekler ya da profile tıklandığında gözükecek.
Kasım ayında vardı sanırım, sonra geri açtılar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…