Bazı üyelere atılan iftiralar hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderasyon hakkında bir sürü suçlama yapıldı ve moderasyonun da kendini savunma hakkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim rahatsız olduğum konu eğer bir şey biliyorsa bu tarz bir şekilde söylemesiydi. Bir şeylerden haberdar ise açık açık konuşabilir. Bu laf atmalar çok çocukça. Sonra iftira mı atıyor oluyor.

Bir aralar "katkida bulunan" diye bir rütbe vardi. Bu begeni olayinin sonu da buna benzeyecek gibi. Sayilarin hicbir sey ifade etmedigini tekrar hatirlatmakta fayda var.
"Katkıda bulunan" özelliği kalkınca ortalığı yakan arkadaşlar niyese yok oldu

Bence de sonu böyle olacak.

Konuyu atma sebebi bile linç ve beğeni içindi ama işleri ters tepti.
Kimsenin elinde kanıt niteliğinde bir şey yok. Her grup beğeni kasma amacı ile açılıyorsa Technopat Steam Grubu neden var?

@WaIter White

Okumaya ve anlamaya çalışıyorum. Sanırım bir gruplaşma ve sahte hesaplar ile beğeni arttırma ağı varmış. Konunun x bir yerinde olan bizler için şaşkınlık oluştu haliyle.

Bu konuda da aksini iddia etmek için uğraşılmış ama moderasyon ekibinin sunduğu bir takım verilerin ardından işler terse döndü.

Kısacası: Saçma sapan işler. Pembe dizi gibi ortam.

Bunun dışında "Moderasyon Ekibi" adı altında şöyle ironi içeren bir mesaj yazmak ise amatörce. Moderatör kendi adına yorumda bulunabilir, düşünebiliyor musun şöyle bir mesajı Mikail Fidan yazsın?

Artık isterseniz linçleyin bizi, isterseniz başka şeyler yapın. Çünkü şu an gerçekten üzüldük.

Ciddiyete bak be, güzel kardeşim neyin açıklamasını yapıyorsun ki, böyle iftira mı olur, yaşın daha 15 dünyayı görmemişsin bile. Bu kadar küçük şeylere takılmamanı tavsiye ederim, bu forum arada bir gelip zaman geçirilebilecek, tavsiye alınabilecek, verilebilecek, sohbet edilebilecek bir yer, fazla beğeniye sahip olmak nasıl bir statü sağlayabilir ki forumdaki bir kişiye de bu kadar ciddi konuşuyorsunuz gerçekten hayret ediyorum, forumu bu kadar ciddiye almayı bırakıp derslere odaklanmanı tavsiye ederim, inan senin için çok daha iyi olur, bu olayları ciddiye aldığın kadar umarım dersleri de ciddiye alıyorsundur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…