Bazı uygulamalarda indirme hızı çok yavaş

Aduketci

Kilopat
Merhaba bazı uygulamalarda (Epic Games, Chrome ve Opera vb.) indirme hızım KB'lerde. Steam'da 5MB ile indiriyorum. Sebebini anlamadım. Chrome ve Opera 30KB ile indiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic games genel olarak sunucuları iyi değil. Ne zaman iyileştirirler bilinmez. GTA ücretsiz dağıttık hız kestik yalanına sakın inanma. Epic games launcher çıktığından beri kullanıyorum. İndirme hızlarında asla bir istikrar yok. Keşke ücretsiz oyuna yatıracağı parayı sunucu ve uygulamaya yatırsalar.

Tarayıcılardan indirdiğin uygulama sunucuları hız sınırı koyuyor olabilir. Hız sınırı koymayan sunucuları bulabilirsin. Ayrıca tarayıcılar İnternet kullanımına göre indirme hızını ayarlayabiliyor. Tam verim almak istiyorsan, indirme yaparken İnternet kullanımını azaltabilirsin. Ya da uyuduğun zamanlarda indirmeleri yapabilirsin.

Buna ek olarak harici yazılımlar kullanabilirsin.
Bu uygulamalar tam verim almak için önceliği indirmeye verecektir. Ya da ayarlarından indirme hızını ayarlayabilirsin. Ama indirme sunucusu sorunluysa, uygulamalar bile bir şey yapamaz. İndirme yaparken siteler vb. yavaş yüklenebilir.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…