Arkadaşlar, niçin ülkemizde kız arkadaş yapmak ayıp? Bir arkadaşım var kız arkadaş yapmak şeytan getirir falan diyor. Benim kız arkadaşım var başına şeytan gelecek falan diyorlar. Niçin böyle oldu?
Arkadaşlar, niçin ülkemizde kız arkadaş yapmak ayıp? Bir arkadaşım var kız arkadaş yapmak şeytan getirir falan diyor. Benim kız arkadaşım var başına şeytan gelecek falan diyorlar. Niçin böyle oldu?
Ya hocam affedersin ama o arkadaşlar birkaç seneye kızların peşine pervane olacak gençliğin verdiği dürtülerle. Ne söylediklerini bilmiyorlar yok şeytan çarparmışta bilmem neymiş.
Sen doğru yoldasın boş ver o arkadaşlarını. Kız arkadaş yapmak ayıp bir şey değildir ama eş cinsel ilişkilere ülkemizde kötü bakan bir grup var orası doğru.
Geçen konuda da söylemiştim tekrar söyleyeyim. 18 yaşından sonra yapılması gereken aktiviteleri erken yaşta yapmayın sonra çok pişman olacağınız sonuçları olabilir.
Ya hocam affedersin ama o arkadaşlar birkaç seneye kızların peşine pervane olacak gençliğin verdiği dürtülerle. Ne söylediklerini bilmiyorlar yok şeytan çarparmışta bilmem neymiş.
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H