Bazı yerlerde kız arkadaş yapmak neden ayıp olarak gösteriliyor?

590736

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, niçin ülkemizde kız arkadaş yapmak ayıp? Bir arkadaşım var kız arkadaş yapmak şeytan getirir falan diyor. Benim kız arkadaşım var başına şeytan gelecek falan diyorlar. Niçin böyle oldu?

O arkadaş sizin sınıfın taptığı arkadaş mı?

O da var. Ama başka öğrenciler de diyor. O arkadaş ta asosyal kalınca benimle arkadaş olmak istedi özür diledi. Ben de affettim.

Ya hocam affedersin ama o arkadaşlar birkaç seneye kızların peşine pervane olacak gençliğin verdiği dürtülerle. Ne söylediklerini bilmiyorlar yok şeytan çarparmışta bilmem neymiş.

Sen doğru yoldasın boş ver o arkadaşlarını. Kız arkadaş yapmak ayıp bir şey değildir ama eş cinsel ilişkilere ülkemizde kötü bakan bir grup var orası doğru.

Geçen konuda da söylemiştim tekrar söyleyeyim. 18 yaşından sonra yapılması gereken aktiviteleri erken yaşta yapmayın sonra çok pişman olacağınız sonuçları olabilir.

Sorduğumda dinde kız arkadaş yapmak uğursuzluk getirir diyorlar. Ayet ver diyorum veremiyorlar.

Kıskanıyordur belki sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…