Alicinar38K Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Bazzitte OS kurmak için Secure Boot kapatmalı mıyım? Şu an KDE Neon kullanıyorum açık ve bazzitte OS geçerken kapatmak istemiyorum.
Bazzitte OS kurmak için Secure Boot kapatmalı mıyım? Şu an KDE Neon kullanıyorum açık ve bazzitte OS geçerken kapatmak istemiyorum.
Windows_bey Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 227 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem : ROG Strix GeForce RTX 4090 Ryzen 9 7950x3d ROG Hyperion GR701 Kingston FURY Beast DDR5 Kingston FURY Renegade ASUS Rog Thor 1000P2 ROG CROSSHAIR X670E EXTREMEi Asus Tuf Gaming TF120 Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #2 Alicinar38K dedi: Bazzitte OS kurmak için Secure Boot kapatmalı mıyım? Şu an KDE Neon kullanıyorum açık ve bazzitte OS geçerken kapatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatmak gerekiyor.
Alicinar38K dedi: Bazzitte OS kurmak için Secure Boot kapatmalı mıyım? Şu an KDE Neon kullanıyorum açık ve bazzitte OS geçerken kapatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatmak gerekiyor.
Alicinar38K Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 Mecbur mu Kapatma güvenlikten dolayı korkutuyor
S sineklikowboy Megapat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #5 Evet kapatman gerekiyor. Secure boot, güvenilir imzası olmayan iso'ların boot edilmesini engeller. Bazı linux distroları imzalıyken bazıları değildir. O yüzden genelde Linux kurarken kapatılır.
Evet kapatman gerekiyor. Secure boot, güvenilir imzası olmayan iso'ların boot edilmesini engeller. Bazı linux distroları imzalıyken bazıları değildir. O yüzden genelde Linux kurarken kapatılır.