Ugur381 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #11 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Fiayatlar düşüyorda dolar yerinde durmuyor ben olsam alırdım. Genişletmek için tıkla... Evet ve bütçem kısıtlı. Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Alınmaz bu alınır. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Çok fark ettirir mi?
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Fiayatlar düşüyorda dolar yerinde durmuyor ben olsam alırdım. Genişletmek için tıkla... Evet ve bütçem kısıtlı. Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Alınmaz bu alınır. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Çok fark ettirir mi?
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 19 Haziran 2022 #12 Ugur381 dedi: Evet ve bütçem kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım sistem sizin için çok daha iyi olur.
Ugur381 dedi: Evet ve bütçem kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım sistem sizin için çok daha iyi olur.
Ugur381 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #13 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam benim attığım sistem sizin için çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten 3 yıl idare etse yeter beni daha sonra satacağım.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam benim attığım sistem sizin için çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten 3 yıl idare etse yeter beni daha sonra satacağım.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 19 Haziran 2022 #14 Ugur381 dedi: Zaten 3 yıl idare etse yeter beni daha sonra satacağım. Genişletmek için tıkla... Rahat idare eder günümüz için ideal sistem sanırım lise 2'ye geçeceksiniz ve üniversiteye geçerken PC'yi satacaksınız değil mi?
Ugur381 dedi: Zaten 3 yıl idare etse yeter beni daha sonra satacağım. Genişletmek için tıkla... Rahat idare eder günümüz için ideal sistem sanırım lise 2'ye geçeceksiniz ve üniversiteye geçerken PC'yi satacaksınız değil mi?
Ugur381 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #15 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Rahat idare eder günümüz için ideal sistem sanırım lise 2'ye geçeceksiniz ve üniversiteye geçerken PC'yi satacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Normalde 11'e geçmem gerekiyor ama bu sene 10.sınıfa geçeceğim üniversite de satar laptop alırım.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Rahat idare eder günümüz için ideal sistem sanırım lise 2'ye geçeceksiniz ve üniversiteye geçerken PC'yi satacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Normalde 11'e geçmem gerekiyor ama bu sene 10.sınıfa geçeceğim üniversite de satar laptop alırım.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 19 Haziran 2022 #16 Ugur381 dedi: Normalde 11'e geçmem gerekiyor ama bu sene 10.sınıfa geçeceğim üniversite de satar laptop alırım. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye geçerken satınca burada konu açmayı unutmayın eğer ileride burada olursam güzel bir laptop tavsiyesi vermek isterim.
Ugur381 dedi: Normalde 11'e geçmem gerekiyor ama bu sene 10.sınıfa geçeceğim üniversite de satar laptop alırım. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye geçerken satınca burada konu açmayı unutmayın eğer ileride burada olursam güzel bir laptop tavsiyesi vermek isterim.