BCAA gerekli mi?

Yer
İstanbul
Şu anda günde 1 ölçek protein tozu almakla beraber günlük protein ihtiyacımı kilo X2 karşılıyorum. Yaklaşık 170gr sizce BCAA almaya gerek var mı? Vitamin, pre, protein sahibiyim.

Şöyle 3 adet ürün var hangisini önerirsiniz?

Eaa, BCAA, glutamin para israfı.
Whey proteinde fazlasıyla var bunlar.
Wheydeki yetersiz gibi çoğu kişi yetse neden ekstra satılıyor diyor ama eaa mantıklı gibi.
BCAA yerine eaa almayı düşünebilirsin. 170 gram zaten protein aldığını düşünerek ihtiyacın olanı fazla fazla karşılıyorsundur. Böyle ürünlere gerek yok.
EAA bazı ürünlerinde magnezyum vs mevcut zaten zma kullanıyorum ne alsam bilemedim.

Wheydeki yetersiz gibi çoğu kişi yetse neden ekstra satılıyor diyor ama eaa mantıklı gibi.

Eaa bazı ürünlerinde magnezyum vs mevcut zaten ZMA kullanıyorum ne alsam bilemedim.

Wheydeki gayet yeterli ki sadece whey tüketmiyorsunuz diğrr protein kaynaklarından esansiyel amino asitleri alıyorsunuz.

Vitamin eksikliklerini tamamlaman yeterli. Fazlasına girmene gerek yok. Özellikle proteinlere çok boğulmana gerek yok yeteri kadar alıyorsun zaten bir de kolesterol, LDL, ürik asit gibi değerlerini takip et sağlığın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı