BCAA kilo aldırır mı?

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba elimde Protein Ocean'ın fitness paketi bulunuyor, bir arkadaşımdan hediye olarak geldi. Fakat kilo vermeye çalışıyorum ve yağ oranım fazla. Protein tozu kilo aldırıyor olarak biliyorum fakat BCAA da kilo aldırıyor mu? Birkaç yerde okuduğum kadarıyla BCAA kardiyoya vs. kısacası kilo vermeye yardımcı oluyormuş, doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bcaa boş bir olay zaten en basitinden yumurtada fazlasıyla mevcut kiloda aldırmaz kilo verdirmezde

BCAA boş bir olay zaten en basitinden yumurtada fazlasıyla mevcut kiloda aldırmaz kilo verdirmezde.

Hocam yumurta yiyemiyorum 1-2 taneden sonra aşırı derece midem bulanıyor

Hocam yumurta yiyemiyorum 1 taneden sonra aşırı derece midem bulanıyor

Tavukda ve ettede bulunur BCAA dediğimiz 3 tane aminoasittir lösin inolosin ve valin hayvansal protein içeren gıdalarda bulunur tavuk et yiyorsan zaten gerek yok almana BCAA'yı alanlar ne olduğunu bilmeden alıyor ayrıca kilo verdiren yağ yakan supplementlerde boş yağ yakmak ciddi bir diyetle olur ve süreç gerektirir supplement olarak kreatin ve protein harici hepsi boş proteinde eğer vakit problemi varsa çalışuyorsan falan alınır onun dışında yemek yemek yemek bu kadar.

Sağolun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…