14 yaşındayım ve indirimli olarak elmalı bir bcaa satılıyor. Fiyatı alabileceğim makul bir fiyat. Bcaa+glutamin 300gr. Kas hacmimi artırmaya çalışıyorum.
Protein olarak alacağım sadece protein tozum var. Onun dışında akşamları tavuk pilav yiyorum ama o da her gün annem yapmadığı için aksıyor. Bu da alabilirim anlamına geliyor sanırım. Teşekkürler cevabınız için.
En gereksiz supplement ve 14 yaşında düzgün yemek yemeye odaklan derim bu yaşta hiç gerek yok. Bcaa kas yıkımını önler sadece ve çok büyük bir rol oynamıyor ancak prof sporcu falan olman lazım ki birçok kişi kullanmıyor gereksiz supplement glutamin de seni hercules yapmaz kardeşim.
En gereksiz supplement ve 14 yaşında düzgün yemek yemeye odaklan derim bu yaşta hiç gerek yok. Bcaa kas yıkımını önler sadece ve çok büyük bir rol oynamıyor ancak prof sporcu falan olman lazım ki birçok kişi kullanmıyor gereksiz supplement glutamin de seni hercules yapmaz kardeşim.
Evde doğru dürüst yemek yiyemiyorum. Annem 8-5 çalışıyor babam vardiyalı olarak çalışıyor. Abim desen 9 dan dershaneye gidiyor akşam geliyor. İştah problemim olduğundan dolayı sadece akşam yemeği yiyebiliyorum desem yeridir. Protein doğru dürüst alabilmek adına kullanmaktan yanayım.
Evde doğru dürüst yemek yiyemiyorum. Annem 8-5 çalışıyor babam vardiyalı olarak çalışıyor. Abim desen 9 dan dershaneye gidiyor akşam geliyor. İştah problemim olduğundan dolayı sadece akşam yemeği yiyebiliyorum desem yeridir. Protein doğru dürüst alabilmek adına kullanmaktan yanayım.
Güzel kardeşim küçüksün ve bu bcaa daha çok yıllarca büyük kas kütlesi olan sporcuların bile yarim yamalak kullandıkları birşey sana birşey katmaz. Bcaa bir aminoasit proteinin içinde bulunan birşey sadece
Arkadaş 14 yaşında önerdiğin şey mantıklımı bcaa onun üstünde etkisi olmaz olsada ne kadar olacak. ve adamın buna tepki verecek bir kas kütlesi yok 0x0 yanlış