BCAA tavsiyeleri

mrbbeneto

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, birkaç aydır spor yapıyorum ve günlük 130-150gr protein almam gerekiyor ama yeteri kadar alamıyorum.
Hem de kilo vermede de yardımcı olduğu için BCAA almak istiyorum ama karar veremedim, 4:1:1 mi almam gerekir sizce yoksa 8:1:1 mi?
8:1:1 için bu ürüne çok iyi diyorlar, sizin tavsiyeleriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden BCAA alıyorsun protein makron için direkt etkili değil tekrar düşün derim whey protein kullanabilirsin.

Hocam yeteri kadar protein alamıyorsanız whey protein almanızı öneririm. İyi bir diyetiniz varsa zaten BCAA'ya ihtiyacınız yoktur. Çoğu zaman gereksiz bir supplement BCAA. Whey protein önerebilirim isterseniz.

Daha yeniyseniz almanıza pek de gerek yok bence ayrıca bildiğim kadarıyla BCAA kilo vermeye yardım etmiyor kilo verirken kas kaybını azaltıyor. Yeterli protein alamıyorum demişsiniz BCAA da zaten protein yok onu neden belirttiniz anlamadım ama alamıyorsanız yeterli protein illa kendinizi 150ye şartlamıyın 80 kg biri için 120 g protein yeterli olacaktır. Ama TR'de yeterli proteini almak çok zor en azından kilonuz kadar protein almaya çalışın yine de gelişim olacaktır.

Neden BCAA alıyorsun protein makron için direkt etkili değil tekrar düşün derim whey protein kullanabilirsin.
hangi markayı önerirsin https://www.hepsiburada.com/muscle-...omali-1400-gr-p-HBCV000038SQXC?magaza=PROFORM bunu almayı düşünüyorum

Hocam yeteri kadar protein alamıyorsanız whey protein almanızı öneririm. İyi bir diyetiniz varsa zaten BCAA'ya ihtiyacınız yoktur. Çoğu zaman gereksiz bir supplement BCAA. Whey protein önerebilirim isterseniz.
hocam hangi markayı önerirsin muscle balance iyi midir

Alacağınız en ucuz ürünler Protein Ocean ve Supplementler.com ürünleridir, bunun altına inmek sağlığınıza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…