4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 7 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar selam, ben imzasız sürücülere izin vermemek için BCDEdit -set testsıgnıng off kodunu CMD'ye yazdım ama erişim engellendi hatası alıyorum. Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
Arkadaşlar selam, ben imzasız sürücülere izin vermemek için BCDEdit -set testsıgnıng off kodunu CMD'ye yazdım ama erişim engellendi hatası alıyorum.
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, ben imzasız sürücülere izin vermemek için BCDEdit -set testsıgnıng off kodunu CMD'ye yazdım ama bu hatayı aldım. Bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows logosuna sağ tıklayıp komut istemi (yönetici) veya terminal (yönetici) seçeneğini seçip yazarsanız sorun çözülür.
4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, ben imzasız sürücülere izin vermemek için BCDEdit -set testsıgnıng off kodunu CMD'ye yazdım ama bu hatayı aldım. Bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows logosuna sağ tıklayıp komut istemi (yönetici) veya terminal (yönetici) seçeneğini seçip yazarsanız sorun çözülür.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, ben imzasız sürücülere izin vermemek için BCDEdit -set testsıgnıng off kodunu CMD'ye yazdım ama bu hatayı aldım. Bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hepsini küçük ve Türkçe karakter kullanmadan yazmayı deneyin. Mesela "bcdedit -set testsigning off" olarak deneyin.
4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, ben imzasız sürücülere izin vermemek için BCDEdit -set testsıgnıng off kodunu CMD'ye yazdım ama bu hatayı aldım. Bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hepsini küçük ve Türkçe karakter kullanmadan yazmayı deneyin. Mesela "bcdedit -set testsigning off" olarak deneyin.
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 Stereo.Luigi99 dedi: Hepsini küçük ve Türkçe karakter kullanmadan yazmayı deneyin. Mesela "BCDEdit -set testsigning off" olarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorun yazımda değil. Attığı fotoğrafı kaldırmış fakat fotoğrafta erişim engellendi yazıyordu.
Stereo.Luigi99 dedi: Hepsini küçük ve Türkçe karakter kullanmadan yazmayı deneyin. Mesela "BCDEdit -set testsigning off" olarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorun yazımda değil. Attığı fotoğrafı kaldırmış fakat fotoğrafta erişim engellendi yazıyordu.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 KingExodus dedi: Sorun yazımda değil. Attığı fotoğrafı kaldırmış fakat fotoğrafta erişim engellendi yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, ben bakmadan önce fotoğrafı kaldırmış olmalı.
KingExodus dedi: Sorun yazımda değil. Attığı fotoğrafı kaldırmış fakat fotoğrafta erişim engellendi yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, ben bakmadan önce fotoğrafı kaldırmış olmalı.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 7 Temmuz 2023 #6 KingExodus dedi: Sorun yazımda değil. Attığı fotoğrafı kaldırmış fakat fotoğrafta erişim engellendi yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Sorun neyde?
KingExodus dedi: Sorun yazımda değil. Attığı fotoğrafı kaldırmış fakat fotoğrafta erişim engellendi yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Sorun neyde?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #7 4yb4rs dedi: Sorun neyde? Genişletmek için tıkla... Sorun sizin admin erişimini almadan yapmaya çalışmanızda. @KingExodus hocamın çözümünü deneyin.
4yb4rs dedi: Sorun neyde? Genişletmek için tıkla... Sorun sizin admin erişimini almadan yapmaya çalışmanızda. @KingExodus hocamın çözümünü deneyin.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 7 Temmuz 2023 #8 Teşekkürler. KingExodus dedi: Windows logosuna sağ tıklayıp komut istemi (yönetici) veya terminal (yönetici) seçeneğini seçip yazarsanız sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: Sorun sizin admin erişimini almadan yapmaya çalışmanızda. @KingExodus hocamın çözümünü deneyin. Genişletmek için tıkla... peki imza zorlamasının açık mı kapalı mı olduğunu nasıl anlarız? Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
Teşekkürler. KingExodus dedi: Windows logosuna sağ tıklayıp komut istemi (yönetici) veya terminal (yönetici) seçeneğini seçip yazarsanız sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: Sorun sizin admin erişimini almadan yapmaya çalışmanızda. @KingExodus hocamın çözümünü deneyin. Genişletmek için tıkla... peki imza zorlamasının açık mı kapalı mı olduğunu nasıl anlarız?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #9 4yb4rs dedi: Peki imza zorlamasının açık mı kapalı mı olduğunu nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... Masaüstünüzün sol tarafında Test Mode yazıyorsa açıktır.
4yb4rs dedi: Peki imza zorlamasının açık mı kapalı mı olduğunu nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... Masaüstünüzün sol tarafında Test Mode yazıyorsa açıktır.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 7 Temmuz 2023 #10 Stereo.Luigi99 dedi: Masaüstünüzün sol tarafında Test Mode yazıyorsa açıktır. Genişletmek için tıkla... windowsu etkinleştir mi?
Stereo.Luigi99 dedi: Masaüstünüzün sol tarafında Test Mode yazıyorsa açıktır. Genişletmek için tıkla... windowsu etkinleştir mi?