Stereo.Luigi99
Hectopat
Test Mode yazıyorsa açıktır. Masaüstünün sol aşağısında bir yazıdır. Siz kapattığınız için sizde görünmeyecek.windowsu etkinleştir mi?
Test Mode yazıyorsa açıktır. Masaüstünün sol aşağısında bir yazıdır. Siz kapattığınız için sizde görünmeyecek.windowsu etkinleştir mi?
Ya açamıyorum imza zorlamasını ya güvenlik için açmak istiyorum ama olmuyor.Test Mode yazıyorsa açıktır. Masaüstünün sol aşağısında bir yazıdır. Siz kapattığınız için sizde görünmeyecek.
Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz?Ya açamıyorum imza zorlamasını ya güvenlik için açmak istiyorum ama olmuyor.
ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor.Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz?
ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor.
Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz?
Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım.ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor.
attım fotğraf.Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım.
attım fotoğrafYapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım.
Şimdi gördüm. Secure Boot ayarını devre dışı bırakmanız lazım. Şöyle yapın:attım fotğraf.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.