Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #11 4yb4rs dedi: windowsu etkinleştir mi? Genişletmek için tıkla... Test Mode yazıyorsa açıktır. Masaüstünün sol aşağısında bir yazıdır. Siz kapattığınız için sizde görünmeyecek.
4yb4rs dedi: windowsu etkinleştir mi? Genişletmek için tıkla... Test Mode yazıyorsa açıktır. Masaüstünün sol aşağısında bir yazıdır. Siz kapattığınız için sizde görünmeyecek.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 7 Temmuz 2023 #12 Stereo.Luigi99 dedi: Test Mode yazıyorsa açıktır. Masaüstünün sol aşağısında bir yazıdır. Siz kapattığınız için sizde görünmeyecek. Genişletmek için tıkla... Ya açamıyorum imza zorlamasını ya güvenlik için açmak istiyorum ama olmuyor.
Stereo.Luigi99 dedi: Test Mode yazıyorsa açıktır. Masaüstünün sol aşağısında bir yazıdır. Siz kapattığınız için sizde görünmeyecek. Genişletmek için tıkla... Ya açamıyorum imza zorlamasını ya güvenlik için açmak istiyorum ama olmuyor.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #13 4yb4rs dedi: Ya açamıyorum imza zorlamasını ya güvenlik için açmak istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz?
4yb4rs dedi: Ya açamıyorum imza zorlamasını ya güvenlik için açmak istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz?
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 7 Temmuz 2023 #14 Stereo.Luigi99 dedi: Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor. 4yb4rs dedi: ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-07 113922.png 6,1 KB · Görüntüleme: 62
Stereo.Luigi99 dedi: Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor. 4yb4rs dedi: ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: Hocam siz kapatıyorsunuz fakat açmaya da çalıştığınızı söylüyorsunuz. Bir videosunu ve fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #15 4yb4rs dedi: ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım.
4yb4rs dedi: ya microsoftun sitesinde bcdedit -set TESTSIGNING OFF kodunun açtığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 7 Temmuz 2023 #16 Stereo.Luigi99 dedi: Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım. Genişletmek için tıkla... attım fotğraf. Stereo.Luigi99 dedi: Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım. Genişletmek için tıkla... attım fotoğraf Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
Stereo.Luigi99 dedi: Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım. Genişletmek için tıkla... attım fotğraf. Stereo.Luigi99 dedi: Yapmaya çalıştığınız işlemin fotoğrafını veya videosunu çekin de size bir çözüm bulalım. Genişletmek için tıkla... attım fotoğraf
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #17 4yb4rs dedi: attım fotğraf. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Secure Boot ayarını devre dışı bırakmanız lazım. Şöyle yapın: Shift tuşunu basılı tutarak yeniden başlatın. Çıkan yerde Sorun Gider'e, oradan da Gelişmiş Seçenekler'e tıklayın. UEFI Donanım Yazılımı Ayarları'na tıklayın ve oradan girdiğiniz yerin fotoğrafını atın.
4yb4rs dedi: attım fotğraf. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Secure Boot ayarını devre dışı bırakmanız lazım. Şöyle yapın: Shift tuşunu basılı tutarak yeniden başlatın. Çıkan yerde Sorun Gider'e, oradan da Gelişmiş Seçenekler'e tıklayın. UEFI Donanım Yazılımı Ayarları'na tıklayın ve oradan girdiğiniz yerin fotoğrafını atın.