davkoart Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2024 #1 Merhaba F1 2020 oyununa mouse steering yapmak için PowerShell'de çalıştırmam lazım ama bu hatayı veriyor. Windows 11 olduğu için mi bilmiyorum, yardım eder misiniz? Yazımdan kaynaklıymış galiba şimdi bunu diyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-28 130918.png 9 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba F1 2020 oyununa mouse steering yapmak için PowerShell'de çalıştırmam lazım ama bu hatayı veriyor. Windows 11 olduğu için mi bilmiyorum, yardım eder misiniz? Yazımdan kaynaklıymış galiba şimdi bunu diyor.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 28 Aralık 2024 #2 davkoart dedi: Yazımdan kaynaklıymış galiba şimdi bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Evet bcedit değil bcdedit olması lazım. İkinci hata için muhtemelen yönetici izni yetmez BIOS'tan Secure Boot'u kapatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
davkoart dedi: Yazımdan kaynaklıymış galiba şimdi bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Evet bcedit değil bcdedit olması lazım. İkinci hata için muhtemelen yönetici izni yetmez BIOS'tan Secure Boot'u kapatmayı denediniz mi?