Merhaba. BCM43142 Wi-Fi kartının desteklenmediğini biliyorum, sadece istediğim Bluetooth özelliğini kullanmak. Bu cihazın Bluetooth modülünün BCM431420A olduğunu öğrendim ve bununla ilgili araştırmalar yaptım.
Contribute to acidanthera/BrcmPatchRAM development by creating an account on GitHub.
github.com
Denk geldim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Bluetooth özelliğini kullanabiliyorum fakat aygıt bulamıyor ve "Ağ Tercihleri" bölümünde Bluetooth "PAN Aygıtı Bulunamadı" diyor.
Bu kart uyumsuz, sabahtan beri kext araştırmaları yaptım ama bir sonuç yok maalesef. Bu arada sizin rastladığınız açık kaynak projesi bununla ilgili değil.
Bu kart uyumsuz, sabahtan beri kext araştırmaları yaptım ama bir sonuç yok maalesef. Bu arada sizin rastladığınız açık kaynak projesi bununla ilgili değil.
Yine de çok teşekkür ederim hocam Bu kadar gelince belki olur demiştim fakat olacağı yokmuş. Neyse ki Ethernet'im çalışıyor internet işini halledebiliyorum.
Yine de çok teşekkür ederim hocam Bu kadar gelince belki olur demiştim fakat olacağı yokmuş. Neyse ki Ethernet'im çalışıyor internet işini halledebiliyorum.