Eminn8 Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 214 7 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar bcvc sitesi nasıl ödeme alırım? Papara kullanıyorum bir bilginiz var mı?
can00can Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 Alınmaz gidip bankaya hesap açtır kendine.
Eminn8 Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 214 7 Haziran 2023 #3 can00can dedi: Alınmaz gidip bankaya hesap açtır kendine. Genişletmek için tıkla... Ne hesabı 18 yaşından küçüğüm.
can00can dedi: Alınmaz gidip bankaya hesap açtır kendine. Genişletmek için tıkla... Ne hesabı 18 yaşından küçüğüm.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 7 Haziran 2023 #4 Eminn8 dedi: Ne hesabı 18 yaşından küçüğüm. Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçüklere banka hesabı açılıyor. Kendim İş Bankası kullanıyorum.
Eminn8 dedi: Ne hesabı 18 yaşından küçüğüm. Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçüklere banka hesabı açılıyor. Kendim İş Bankası kullanıyorum.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 18 7 Haziran 2023 #5 Eminn8 dedi: Arkadaşlar bcvc sitesi nasıl ödeme alırım? Papara kullanıyorum bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ödeme alırsınız ama Papara'dan alamazsınız, ibanınızın olması gerekiyor 18 yaşından küçüklerde banka hesabı veli onayı ile açabiliyor.
Eminn8 dedi: Arkadaşlar bcvc sitesi nasıl ödeme alırım? Papara kullanıyorum bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ödeme alırsınız ama Papara'dan alamazsınız, ibanınızın olması gerekiyor 18 yaşından küçüklerde banka hesabı veli onayı ile açabiliyor.
Eminn8 Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 214 7 Haziran 2023 #6 HCI dedi: 18 yaşından küçüklere banka hesabı açılıyor. Kendim İş Bankası kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Zor mu açması İş Bankası tarzı bir hesap açmak ve ne önerirsiniz sadece bcvc için kullanacığım.
HCI dedi: 18 yaşından küçüklere banka hesabı açılıyor. Kendim İş Bankası kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Zor mu açması İş Bankası tarzı bir hesap açmak ve ne önerirsiniz sadece bcvc için kullanacığım.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 7 Haziran 2023 #7 Eminn8 dedi: Zor mu açması İş Bankası tarzı bir hesap açmak ve ne önerirsiniz sadece bcvc için kullanacığım. Genişletmek için tıkla... Velinizle şubeye gidip(İş Bankası için) İlk İmza Hesabı açtırmak istiyoruz demeniz yeterli.
Eminn8 dedi: Zor mu açması İş Bankası tarzı bir hesap açmak ve ne önerirsiniz sadece bcvc için kullanacığım. Genişletmek için tıkla... Velinizle şubeye gidip(İş Bankası için) İlk İmza Hesabı açtırmak istiyoruz demeniz yeterli.