BDO mu? ESO mu?

Yani ekstra bir sıralama kasayım gibi bir özelliğim yok casual girip takılmalık için sormuştum çok sağol.
Paket derken? Ne gibi oynanışta fark yaratıyor?

Yani ekstra bir sıralama kasayım gibi bir özelliğim yok casual girip takılmalık için sormuştum çok sağol.

Paket derken? Ne gibi oynanışta fark yaratıyor?

Atını uzaktan çağırmak için gereken bir flüt var onu sınırsız veriyor. Birkaç ıvır zıvır var ve oyundaki en gerekli öğelerden biri olan pet geliyor. Çok fark yaratıyor ileri seviyelerde bu durum.

Anladım sağol.

Bdo alıcaksan 9 tl yetmez en az bi 200-300 tl işini görür onun haricinde oynamak amelelikten başka birşey değil tabi bu sadece başlangıç girişi. Bu parayı yatırıp gelişmeye başladıktan sonrada aylık olarak düzenli 30-35 tl civarı ödeme yapman gerekecek. Ayrıca şuanda oynayan oyunculara yetişmek bile imkansız yeni bir oyuncu olarak. Kasılmak için slot bulamayacaksın pvp de herzaman tek yiyeceksin hayatsız gibi farm bile yapsan şuanki yüksek gearscorlu adamlara yetişemezsin. Bu yüzden blackdesert almanı önermiyorum. ESO bilmiyorum ama bende ESO oynamayı istiyorum belki satın alabilirim güzel bir sistemi var. YouTube da türkçe olarak araştırabilirsen belki iyi sonuçlar alabilirsin tabi ingilizcen var ise daha iyi sonuçlar alırsın. TERA yı önerebilirim herzaman videolarını seyredipte nedense indirip oynamaya üşendiğim bir oyun

BDO oynamadığım için o oyun hakkında pek yorum yapamayacağım ancak ESOyu aktif olarak oynuyorum. MMORPG oyunlardan beklenti benimkinden farklı oluyor ben pvpye önem veriyorum ve seviyorum. Tahmin ediyorum ki ESOnun pvp alanı olan Cyrodiil kadar kapsamlı değildir BDOnun pvp sistemi. Oynayan bir iki arkadaşımla konuşmuştum onlar sevse de ESO o konuda bence çok ilerde.
Para harcama konusunda esonun aylık üyeliği var craft oynayacaksan muhtemelen bunu almadan çok zor çünkü sınırsız craft itemleri koyabildiğin bir craft bag veriyor. onun dışında aylık üyelik DLCleri kullanmana olanak sağlıyor. Başka bir şeye para harcanıyor mu bilmiyorum ben sadece DLC aldım oyunda ve pay to win olduğunu düşünmüyorum. Bazı setler DLClerden düşüyor o yüzden alman gerekiyor buildini tamamlamak için.
yani demem o ki oynayan biri olarak ESOyu çok beğeniyorum. kolay gelsin. (Ben oyunda baya fakir biriyim ama başlarsan söyle yardımcı olayım olabildiğince)

Dostum ESO, ya her ay para mı ödüyon, yoksa bir kere para veriyon oyuna erişim sağlamak için öyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…