yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 Sorum başlıktaki gibi aslında XPG invader alacaktım önüne Akasa Viper fan ekleyip kullanıcaktım ama karşıma bu kasa çıktı, sizce alınır mı? İkisinin maliyeti hemen hemen aynı fiyat.
Sorum başlıktaki gibi aslında XPG invader alacaktım önüne Akasa Viper fan ekleyip kullanıcaktım ama karşıma bu kasa çıktı, sizce alınır mı? İkisinin maliyeti hemen hemen aynı fiyat.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 Kasanın küçük olduğunun farkındasındır umarım. Fakat marka ve kalite olarak güzel bir kasa. Dilersen Sharkoon markasınada bir bakabilirsin hoş tasarımları var.
Kasanın küçük olduğunun farkındasındır umarım. Fakat marka ve kalite olarak güzel bir kasa. Dilersen Sharkoon markasınada bir bakabilirsin hoş tasarımları var.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 YnsCann dedi: Kasanın küçük olduğunun farkındasındır umarım. Fakat marka ve kalite olarak güzel bir kasa. Dilersen Sharkoon markasınada bir bakabilirsin hoş tasarımları var. Genişletmek için tıkla... Küçük derken ATX anakart desteklemiyor mu hocam.
YnsCann dedi: Kasanın küçük olduğunun farkındasındır umarım. Fakat marka ve kalite olarak güzel bir kasa. Dilersen Sharkoon markasınada bir bakabilirsin hoş tasarımları var. Genişletmek için tıkla... Küçük derken ATX anakart desteklemiyor mu hocam.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #4 Destekliyor ama çok sade ve küçük duruyor. Z PURE BASE 500 | Black silent essential PC cases from be quiet! Exceptionally silent and functional www.bequiet.com
Destekliyor ama çok sade ve küçük duruyor. Z PURE BASE 500 | Black silent essential PC cases from be quiet! Exceptionally silent and functional www.bequiet.com
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #5 Sadeliği severim.