Be Quiet Pure Loop 360mm nasıldır?

Yang Mills

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Tokyo
Daha fazla  
Arkadaşlar Akakçe'de sıvı soğutma bakarken bu sıvı soğutmayı gördüm. Testlerine bakarken NZXT Kraken Z73'den birkaç derece sıcak ama ondan daha sessiz olduğunu anladım. Fiyatı ucuz. Ben PF360 alacağım ama almak isteyen arkadaşlar için belki yardımcı olur. Not: 150 TL kargo varmış üzdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo dahil fiyatı diğer yerlerden yine de ucuz görünüyor. Gösterişten uzak ama performans ve sessizlik aranıyorsa tercih edilebilir.
PF360 var 1300 TL'ye. Ona yakın ama RGB olmayan bir sistem için iyi olabilir. XPG Invader ya da Be Quiet!'in kasaları zaten RGB'siz çoğunlukla.

Burada senin ne istediğin devreye giriyor gösteriş istiyorsan yanlış seçim olur. Sessizlik malzeme kalitesi isteniyorsa doğru seçim olur. Soğutucunun fanları kadar pompa teknolojisi önemli uzun yıllar sorun yaşatmayacak bir tercihte bulunman lazım. Gösteriş gelip geçici malzeme kalitesi zamanla anlaşılacak bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…