Tüm soğutucular denir yığınıHala saçma geliyor bir demir yığınını sisteme takmak. Hem kompakt hem de sessiz olan Pure Rock Slim var ne de olsa.
Tüm soğutucular denir yığınıHala saçma geliyor bir demir yığınını sisteme takmak. Hem kompakt hem de sessiz olan Pure Rock Slim var ne de olsa.
Silverstone ile biraz daha olacaktır çünkü yanında önerdiğim macun çok kaliteli. Be Quiet'ta ise macun soğutucuya sürülü geliyor. Yine de o da kaliteli bir macun. En az 7-8 derece fark olacağını düşünüyorum.Ne kadar fark olur peki stok soğutucuyla?
Şahsen RGB'den nefret ederim. O yüzden bana sadece çöp gibi geliyor ışıklı mışıklı şeylerTüm soğutucular denir yığını. Prism çok şık ayrıca, birçok tower yerine tercih ederim, ki sahibim zaten.
Olabilir belki 105W TDP'li islemcilerde veriliyordu. Oradan karıştırmış olabilirim ama bana sorarsan 140'ın gerçeği yansıttığını dusunmuyorum. 1600AF overclock işleminde pek başarılı değildi.Wraith Max ve Prism 140W olması lazım.
Ben 3600X'le kullanıyorum, stok halinde de OC denemelerimde de işini sağlam yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.