K kaank0809 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #1 Be Right Back diye bir program gördüm ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Bilen biri varsa anlatabilir mi acaba? BRB BRB - Yakinda, hep BeRaBer wegonnaberightback.com
Be Right Back diye bir program gördüm ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Bilen biri varsa anlatabilir mi acaba? BRB BRB - Yakinda, hep BeRaBer wegonnaberightback.com
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.784 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 25 Eylül 2022 #2 Geforce Now'un Türk versiyonu girişimi.
K kaank0809 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 Connor The Android dedi: GeForce NOW'un Türk versiyonu girişimi. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar güvenilir kayıt olurken T.C. istiyorda çünkü.
Connor The Android dedi: GeForce NOW'un Türk versiyonu girişimi. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar güvenilir kayıt olurken T.C. istiyorda çünkü.
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 25 Eylül 2022 #4 Connor The Android dedi: GeForce NOW'un Türk versiyonu girişimi. Genişletmek için tıkla... Tek farkı oynadığımız bilgisayarlar senin benim gibi kullanıcıların bilgisayarları, yani sitenin bilgisayarları değil. kaank0809 dedi: Peki ne kadar güvenilir kayıt olurken T.C. İstiyorda çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam Vestel, paraf vb. birçok bilindik firmanın sponsorluğu var bence güvenilirdir.
Connor The Android dedi: GeForce NOW'un Türk versiyonu girişimi. Genişletmek için tıkla... Tek farkı oynadığımız bilgisayarlar senin benim gibi kullanıcıların bilgisayarları, yani sitenin bilgisayarları değil. kaank0809 dedi: Peki ne kadar güvenilir kayıt olurken T.C. İstiyorda çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam Vestel, paraf vb. birçok bilindik firmanın sponsorluğu var bence güvenilirdir.