Üzerinde daha hasas çalışılmış daha ince ve koku yakınlığı daha fazla kalıclığı yayılımı daha fazla olan kısacası daha kaliteli ince çalışılmış ürün orijinaline daha yakın.

70 lira farkla çok bir fark olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca sadece 1 adet yorumu var unique versiyonunun.

70 lira farkla çok bir fark olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca sadece 1 adet yorumu var unique versiyonunun.

Ben Instagram'dan emre geldi ye ulaştım ona da danıştım güçlü bir koku almak istediğimi söyledim profumo ile gof fire hsngisinş tercih etmeliyim dedim god of fire unique tercih etmelisin oldulça güçlü koku diye belirtti.

Emre geldiden bleu turquoise ve paradise garden çok öneriliyor muadilden ok klon tarzında olduğunu söyleyenler var. 3Ü arasında bir seçim yapıp satın alacağım ve sonrasında dinlendirme işlemine alıp yazın insanları etrafımda pervane edeceğim.

Naptınız hocam ne aldınız? ,beğendiniz mi?
Bilgilendirirseniz sevinirim

Hocam siparişim bayram sonrasına kaldı bayramdan sonra bilgilendireceğim god of fire kaldı kafam da onu bir deneyeceğim.

God of fire unique (unique bir de dinlenmiş olarak geliyormuş o yüzden direk kullanacağım )

Hocam aceleniz yoksa benim yorumumu bekleyin god of fire için daha sonrasında değerlendirirsiniz ama ımagatıon mu paradise garden mı diye sorarsanız paradise seçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…