Ömer Demirci34
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci
Ekran Kartı
Anakart
- RAM
- 16GB 2400mhz
- Ekran kartı
- Inno3D Gtx1660super
- Anakart
- MSİ H310 M Pro VHD
- İşlemci
- İntel i59400F
Aslında sorunun başlangıç tarihi belirsiz çünkü bugüne kadar modsuz sunucular tercih ettim ama kış geldiği için oyunda snow italy, snow utah gibi snow map modlu serverlere girmeye çalıştığımda "(map modunun adı. JSON) is not found, check your server Config." diye bir hata veriyor, ama başka modlu serverlerde vermiyor sadece map modlu serverlerde veriyor.
Map modlu servere ilk girmeye çalışırken modu indiriyor ama girerken modun indirildiği yeri bulamıyor ve "(modun ismi. JSON) is not found, check your server Config" diyor ama mod bir yere iniyor nereye indiğini de tespit ettim yapay zeka ile çözümü bulmaya çalıştım bulamadım bildiğim kadarı ile beammultiplayer, BeamNG.drive'nin görmesi gereken yere mod atamıyor o klasörleri oluşturmuyor, önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Sorun güncellemediğim içinmiş, başka bir platformda birisi güncelleme önerisinde bulunmuş.
17, 3GB'lik güncelleme tamamlandı.
Bari belki birisine yardımcı olur konu.
Map modlu servere ilk girmeye çalışırken modu indiriyor ama girerken modun indirildiği yeri bulamıyor ve "(modun ismi. JSON) is not found, check your server Config" diyor ama mod bir yere iniyor nereye indiğini de tespit ettim yapay zeka ile çözümü bulmaya çalıştım bulamadım bildiğim kadarı ile beammultiplayer, BeamNG.drive'nin görmesi gereken yere mod atamıyor o klasörleri oluşturmuyor, önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Sorun güncellemediğim içinmiş, başka bir platformda birisi güncelleme önerisinde bulunmuş.
17, 3GB'lik güncelleme tamamlandı.
Bari belki birisine yardımcı olur konu.
Son düzenleme: