Daha önce aynı konu açılıp çözülmüş ama Geforce Experience uygulamasından driverları güncellemek işe yaramadı. Nasıl çözerim bu sorunu? Mod vs. hiçbir şey kurmadım.

Evet.Uygulamayı silip yüklediniz mi?
Driverı indirirken yine geforce experience mi kullanayım?Sürücüyü güncellemek yerine DDU ile tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilir misiniz?
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Fark etmiyor. Nvidia'nın kendi sitesinden de indirebilirsiniz.Driverı indirirken yine geforce experience mi kullanayım?

Uygulamayı silip yüklediniz mi?
Hocam anlamadım durumu. sırf denemek için internetten eski sürümünü crackli olarak indirdim sorunsuz açılıyor. Güncel olan açılmıyor.Fark etmiyor. Nvidia'nın kendi sitesinden de indirebilirsiniz.

En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.