BeamNG Drive alınır mı?

karaBaş123

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben normalde Assetto Corsa ETS 2 Forza Horizon 4 gibi araba oyunlarını çok severim ve hepsini indirimdeyken aldım. Sizce indirime girince BeamNG.drive alınır mı?

Assetto Corsa ve ETS 2 oynuyorsan BeamNG Drive satın almana gerek yok. Oyundaki tek fark kazalar çok gerçekçi.

Vallahi korsan falan sayilir mi bilmiyorum ama ortak hesap almak en mantiklisi heaabinda bulundurmanin pek bir olayi yok zaten.

Sonuna kadar alınır.

Arkadaşlar ben normalde Assetto Corsa ETS 2 Forza Horizon 4 gibi araba oyunlarını çok severim ve hepsini indirimdeyken aldım. Sizce indirime girince BeamNG.drive alınır mı?
4 yıldır oynuyorum hiç bırakamadım. Crackle yükledim istersen yükleyebilirsiniz. ya da steam t0ol ile manifestle ama tehlikeli

Modlarsan ve rp yaparsan uzun saatler götürür, tadını çıkarmayı bilmezsen birkaç saat sonra sıkılırsın. İndirime girerse alınır ancak uzun zamandır görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…