Çözüldü BeamNG Drive araba süspansiyon ayarı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Walterwhite11

Centipat
Daha fazla  
Videolarda izliyorum istediği jantı takıp istediği şekilde basıyorlar bir videoda denk geldim tuning bölümünden yapıyor ama bende o kısım yok tuning e girdiğim zaman onlarda başka ayar yapma var bende yok. Mod mu oluyor süspansiyon ayarı için anlamadım. Bir de bilen varsa jant modu yapıp nasıl takabiliriz?

Çözüm
Süspansiyon ayarı için yayları yarış yaylarıyla değiştirmen gerek. Sanırım stock süspansiyonlar basılmıyor.

Parça seçicideki arama kutusuna "struts" veya "springs" yaz. Stock parçaları (ön ve arka ayrı) "race" olanlarıyla değiştir. Ardından tuning sekmesindeki "Spring Height" ile aracı yükseltip alçaltabilirsin.

Jantlar için ise yine parça seçiciye "wheels" yaz. Ön ve arka jantları buradan değiştirebilirsin. Uyumluluk açısından, boyutu aynı olan tekerleklerden birini seç; fakat ön izleme olmadığı için deneyerek yapması zor.

Son olarak jant modları için oyunun kendi sayfasını araştır: Mods | BeamNG
Süspansiyon ayarı için yayları yarış yaylarıyla değiştirmen gerek. Sanırım stock süspansiyonlar basılmıyor.

Parça seçicideki arama kutusuna "struts" veya "springs" yaz. Stock parçaları (ön ve arka ayrı) "race" olanlarıyla değiştir. Ardından tuning sekmesindeki "Spring Height" ile aracı yükseltip alçaltabilirsin.

Jantlar için ise yine parça seçiciye "wheels" yaz. Ön ve arka jantları buradan değiştirebilirsin. Uyumluluk açısından, boyutu aynı olan tekerleklerden birini seç; fakat ön izleme olmadığı için deneyerek yapması zor.

Son olarak jant modları için oyunun kendi sayfasını araştır: Mods | BeamNG

Çözüm
Çok teşekkür ederim, oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…