Eren Altuner Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Merhaba, BeamNG Drive da Ford transit modu yaptım ve kendim yük koymaya çalıstım. Genelde arabaya hep hasar veriyordum. Otomatik şekilde arabanın içine istediğim yükü nasıl koyabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Merhaba, BeamNG Drive da Ford transit modu yaptım ve kendim yük koymaya çalıstım. Genelde arabaya hep hasar veriyordum. Otomatik şekilde arabanın içine istediğim yükü nasıl koyabilirim?
Seyrek saçlı kel Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 Hocam araç parçalarının bulunduğu yerde bulabilirsiniz. Ama bu modda var mıdır bilemem. Artı 0 Eksi
ADAMABAKIYORUM Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #3 Hocam konuyu açtığım için özür dilerim beanmg Drive transitle bende oynuyorum modun fotoğrafını atar mısın ben biliyorum da aracın fotoğrafı Artı 0 Eksi
Hocam konuyu açtığım için özür dilerim beanmg Drive transitle bende oynuyorum modun fotoğrafını atar mısın ben biliyorum da aracın fotoğrafı